(Poistunut julkaisusta)

Operaattoreita ja kunnossapidon työntekijöitä / Oppisopimuskoulutus
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2018
KOULUTTAUDU OPPISOPIMUKSELLA VASTUULLISIIN TUOTANNON TEHTÄVIIN METSÄ FIBREN SAHOILLA

Tehtävän kuvaus

Metsä Groupiin kuuluva maailman johtava valkaistun markkinahavusellun toimittaja ja Suomen suurin sahatavaran valmistaja Metsä Fibre hakee koulutusohjelmaansa Suomessa sijaitseville sahoille operaattoreita ja kunnossapidon työntekijöitä monipuolisiin ja vastuullisiin tehtäviin. Koulutukseen voi hakea seuraaville sahapaikkakunnille:
 
• Lappeenranta
• Merikarvia
• Renko
• Vilppula.

Koulutus alkaa tammikuussa 2019 ja se toteutetaan noin 1,5 vuotta kestävänä oppisopimuskoulutuksena määräaikaisessa työsuhteessa.

Koulutusohjelman jälkeen tarjoamme mahdollisuuksiemme mukaan tilaisuuden työskennellä tehokkaan tuotantolaitoksen tehtävissä osana ammattitaitoista työyhteisöä. Metsä Groupissa on hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja uralla etenemiseen. Osallistava työkulttuuri kannustaa työtapojen ja tuotantoprosessin jatkuvaan parantamiseen. 


Panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Työturvallisuus on osa ammattitaitoa ja oleellinen alue toiminnan päivittäisessä johtamisessa koko Metsä Groupissa. Meillä henkilöstö sitoutuu ennakoivaan turvallisuustyöhön ja turvallisiin työtapoihin.

Edellytykset

Soveltuva koulutustausta oppisopimuskoulutukseen valittaville on ammattiopistotasoinen sähköautomaation tai prosessi- tai konetekniikan perustutkinto tai insinööri (AMK). Odotamme sinulta hyviä tiimityötaitoja ja oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa sekä vahvaa halua kehittää omaa ja organisaation osaamista. Työkokemus saha- ja puutuoteteollisuuden tehtävistä on eduksi.

Lisätiedot

Henkilöstön kehittämispäällikkö Juha Rötsä 050 3089854, sähköposti juha.rotsa@metsagroup.com

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi 30.9.2018 mennessä ja merkitse hakulomakkeelle paikkakunnat, joissa olet ensisijaisesti valmis työskentelemään.