OPERAATTOREITA, BASF Battery Materials Finland Oy
BASF Battery Materials Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Haemme BASF Battery Materials Finland Oy:n Harjavaltaan valmistuvaan sähköajoneuvojen akkumateriaalien tuotantolaitokseen operaattoreita vakituiseen työsuhteeseen. Nyt on etsinnässä viisitoista ensimmäistä prosessioperaattoria, joilla työt alkavat toukokuussa 2021. Rekrytoinnit jatkuvat syksyllä 2021, jolloin BASF tulee rekrytoimaan 20-30 operaattoria lisää.

Nyt keväällä työllistyvät henkilöt tulevat aluksi opiskelemaan BASF:n käytäntöjä, prosessilaitteiston käyttöä sekä tutustumaan prosessiin teorian kautta ja osallistumaan pilottikoeajoihin sekä prosessin käyttöönottotestauksiin kesälomien jälkeen.

Prosessinhoitajana valmistat litiumioniakuissa käytettävän katodiaktiivisen materiaalin esiastetta eli prekursoria (PCAM). Katodiaktiivinen materiaali on kehittyneiden sähköajoneuvojen akkujen keskeisimpiä komponentteja, joka määrittelee akun suorituskyvyn, kustannuksen, turvallisuuden ja kestävyyden.

Valmistusprosessi alkaa raaka-aineiden vastaanotolla ja etenee saostus- sekä kuivausprosessien jälkeen pakkaukseen sekä varastointiin. Töitä tehdään 12 tunnin vuoroissa. BASF:lla on tavoitteena henkilöstön mahdollisimman laaja moniosaaminen, mikä takaa, että opittavaa ja kehitettävää on pitkäksi aikaa. Myös uusien tulevaisuudessa palkattavien operaattorien perehdytys ja koulutus tulee olemaan tärkeä osa työtäsi.

Sinulla on kokemusta työskentelystä kemian prosessiteollisuudessa ja ymmärrät aikaisemman työkokemuksesi/koulutuksesi kautta myös laboratoriossa tehtävien näyteanalyysien tarkkuus- ja dokumentointivaatimukset. Työssäsi operaattorina olet jatkuvasti mukana parantamassa prosesseja sekä kehittämässä turvallista työpaikkaa, joten aktiivinen ote sekä kyky ja halu työskennellä monipuolisissa työtehtävissä on oleellista. Operaattorina työskentelet lisäksi tiiviissä yhteistyössä BASF:n kunnossapitokumppanin työntekijöiden kanssa ja ennakoivat toimet prosessin käynnissäpidon osalta ovat tärkeä osa työarkeasi.

BASF tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden päästä alusta mukaan täysin uuden prosessituotantolaitoksen ylösajoon ja pitkäjänteiseen kehitystyöhön. Lounas- ja liikuntaetu, todella kattava sairauskuluvakuutus, BASF:n vuosibonusmalli sekä kattavat työterveydenhuollon palvelut kuuluvat työsuhde-etuihisi. Lisäksi BASF tarjoaa mahdollisuuden vapaan pitämiseen kesällä 2021.

Harjavallan tuotantolaitokseen rakennetaan käytännönläheinen mutta innovatiivinen, kehittämiseen suuntautunut asiantuntijaorganisaatio, jonka periaatteina on oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus, jatkuva parantaminen, tavoitteellisuus ja yhdessä tekeminen. Olemme savuton työympäristö ja valintaprosessi sisältää terveystarkastuksen ja huumausainetestin.

Lisätietoja tehtävästä tarjoaa tarvittaessa Pilvi Ruohonen. Parhaiten minut tavoitat keskiviikkoisin klo. 10 - 12 numerosta 040 689 1184.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1423472
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 0406891184
  • Sijainti: Harjavalta, Pori