(Poistunut julkaisusta)

Operaattoreita antureiden valmistukseen
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2017

Haemme huolellisia tuotantotyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen valmistamaan huipputeknologiaan pohjautuvia piiantureita ja anturikomponentteja.

Ainutlaatuista huipputeknologiaa puhdastiloissa.

Teknologiamme ja tuotantomme on Suomessa ainutlaatuista. Unohda mielikuvat mekaanisesta massatuotannosta, sillä meillä laboratorio-olosuhteita muistuttavassa puhdastilassa tehtävä työ on jotain aivan muuta. Anturituotantomme jakaantuu kahteen osaan: anturielementtien valmistukseen piikiekoista ja anturikomponenttien kokoonpanoon ja testaukseen. Työ sisältää mm. materiaalin vastaanottoa, latausta laitteisiin ja purkua laitteista, materiaalin siirtoa tuotannossa eteenpäin seuraavaan vaiheeseen, tietojenkäsittelyä, laadun varmistukseen liittyviä mittauksia, tuotteiden visuaalista laaduntarkistusta mikroskoopilla, tuotantolaitteiden säännöllisiä testauksia sekä oman työpisteen siistimistä. Tuotteemme ovat erittäin pieniä, pienimmät vain muutaman millimetrin kokoisia, ja tuotantolaitteemme huipputeknologiaa. Valmistamme samoilla tuotantolinjoilla sekä tuotekehityksessä olevia tuotteita että jo valmiita tuotteita asiakkaille toimitettavaksi.

Laatu on meille kaikki kaikessa.

Antureitamme käytetään mm. autojen turvajärjestelmissä ja sydämentahdistimissa, ja siksi korkea laatu on meille kaikki kaikessa. Työ edellyttää tarkkuutta, huolellisuutta ja aktiivista asennetta jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen, ja kannustammekin kaikkia työntekijöitämme rohkeasti tuomaan esiin omia kehitysehdotuksiaan. Työ on yhteistyötä ja tiimityötä sekä oman tiimin että tuotannon tuen, huollon ja tuotekehityksen kanssa.

Aiempi kokemus elektroniikkateollisuudesta ja/tai vuorotyöstä on plussaa, mutta ei välttämätöntä, sillä koulutamme sinut perusteellisesti uuteen työhösi. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Meillä on hyvä tehdä töitä.

Mielenkiintoisen ja tärkeän, liikenneturvallisuutta ja hyvinvointia lisäävän työn ja monipuolisten työtehtävien lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä koulutus- ja kehitysmahdollisuuksia. Meillä on hyvin toimiva työterveyshuolto, oma kuntosali ja ruokala. Aktiivinen vapaa-ajan toimikunta järjestää henkilöstölle erilaisia tapahtumia ja yhtiö mm. tukee työntekijöiden liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Tuotantotyö tapahtuu puhdastiloissa, joissa lämpötila on tasainen ja ilmanlaatu epäpuhtauksista suodatettu läpi vuoden. Yrityksemme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Vantaan "Piilaaksossa", Vantaankosken juna-aseman ja Kehä III:n välittömässä läheisyydessä. Töihin pääset kätevästi junalla, bussilla tai omalla autollasi.

Tuotantomme toimii 24/7. Työvuoromme ovat:

arkisin

* Päivävuoro ma-pe klo 6:30-14:45 ja joka toinen viikko 14:30-22:45
* Yövuoro su-to 22:30-6:45, 5 perättäistä yötä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Salmi, numerosta 040-5742070 arkisin klo 13:00-15:00. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi alla olevasta linkistä 21.8.2017 mennessä. Mainitse hakemuksessa oletko kiinnostunut työskentelemään arjen 2-vuorossa, tai yövuorossa. Viikonloppu päivä- ja yövuorojen ilmoitukset löydät erikseen.

Tule mukaan Muratan menestystarinaan!

Murata Electronics Oy kuuluu japanilaiseen Murata-konserniin. Murata on maailmanlaajuisesti johtava elektroniikkakomponenttien valmistaja, jonka yli 55 000 työntekijästä yli 900 työskentelee Suomessa. Vuonna 1991 perustettu yritys on useissa tuoteryhmissään markkinajohtaja, talous vakaalla pohjalla ja tulevaisuuden näkymät erinomaiset elektroniikkakomponenttien kysynnän kasvaessa. Suomessa valmistamme MEMS-teknologiaan (Micro Electro Mechanical Systems) pohjautuvia erittäin pieniä anturielementtejä ja niitä hyödyntäviä komponentteja. Toimintaperiaatteemme Muratalla on innovaatioidemme ja ainutlaatuisten tuotteidemme kautta edistää yhteiskunnan kehitystä lisäten mm. liikenneturvallisuutta ja ihmisten hyvinvointia. Lue lisää www.murata.com.