(Poistunut julkaisusta)

Operaattoreita 2-vuorotyöhön
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2018

Oletko työssäsi tarkka, huolellinen ja aidosti kiinnostunut tekniikan alan tuotantotehtävistä? Tämä työ on juuri sinulle!

Etsimme asiakkaallemme tuotannon operaattoria pitkäkestoiseen työsuhteeseen arkisin tehtävään 2-vuorotyöhön. Työpaikka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Länsi-Vantaalla. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan.

Asiakasyrityksemme suunnittelee ja valmistaa omaan ainutlaatuiseen huipputeknologiaan perustuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita. Yritys on globaali markkinajohtaja mm. ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa ja sen asiakkaat ovat oman alansa johtavia suuryrityksiä.

Työtehtävät sisältävät mm. automatisoitujen prosessien ohjausta ja valvontaa, käsin tehtäviä työvaiheita, mikroskooppitöitä sekä mittaustulosten raportointia. Tuotteissa korkea laatu on erittäin tärkeää ja operaattorit ovat avainasemassa laadun varmistajina.

Sinulta odotamme tarkkuutta, pitkäjänteistä asennetta sekä kykyä noudattaa työohjeita pilkuntarkasti. Myös logiikan taju sekä erilaisia laitteita ja kemikaaleja pelkäämätön asenne ovat operaattorille tärkeitä ominaisuuksia. Omaat hyvät tiimityötaidot, puhut sujuvaa suomen kieltä ja hallitset myös perustason englannin kielen. Aikaisempi työkokemus valmistavan teollisuuden työtehtävistä ja teknisen alan ammattikoulutus katsotaan eduksi. Kaikki operaattorit koulutetaan tehtäviin, joten tärkeintä on kuitenkin aito mielenkiinto tehtävää kohtaan, valmius oppia uutta sekä halu sitoutua työhön pitkäksi aikaa.

Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen työhön tekniikan alalla huipputuotteiden parissa. Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana!

Tarvittaessa lisätietoja työstä antaa Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi