(Poistunut julkaisusta)

Operaatiovastaava
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018
Supply Chain Management -toiminto vastaa Vapo-konsernissa toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä raaka-ainelähteiltä aina asiakkaalle saakka. Sen tehtäviin kuuluvat muun muassa turvevarojen ja tuotannon hallinta Suomessa, Ruotsissa ja Eestissä, konsernin hankinta-, osto-, ja logistiikkatoiminnot sekä vastuu ympäristö-, laatu- ja turvallisuusasioiden koordinoinnista kaikissa toimintamaissa. Toiminto työllistää yhteensä runsaat 200 ammattilaista.

Haemme Kaakon toimitusketjuun Mikkeliin

OPERAATIOVASTAAVAA,

jonka päävastuualueena ovat asiakaslaskutus, tietojärjestelmien ylläpito sekä ajojärjestely.

Operaatiovastaava vastaa ja ohjaa alueen tilaus-toimitus-prosessiin liittyvän tietojärjestelmien oikeellisuutta ja ylläpitoa sekä toteuttaa asiakaslaskutusta. Operaatiovastaavan tehtäviin kuuluu myös osallistuminen ajojärjestelyn toimintaan.

Operaatiovastaava on vastuussa oman vastuualueensa palveluprosessien asiakaslähtöisestä toiminnasta, kustannustehokkuudesta, toiminnan laadusta, työturvallisuudesta, sekä tarvittavien tietojärjestelmien ylläpidosta ja tietojen oikeellisuudesta.

Tehtävässä menestymisen kannalta odotamme, että sinulla on asiakastuntemusta, hyvä tietotekninen osaaminen sekä tehtävään soveltuva koulutus (AMK kauppa ja hallinto / laskentatoimi, logistiikka tai vastaava). Olet vuorovaikutus- ja yhteistyökykyinen, määrätietoinen ja haluat olla mukana kehittämässä toimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Ilkka Laitinen, puh. 050 544 0864 pe 8.6. klo 13-15 ja ma 11.6. klo 9-11.

Jätä hakemuksesi viimeistään 17.6.2018 osoitteessa vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.