(Poistunut julkaisusta)

Operaatiosuunnittelija
Ecolan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Kasvun vauhdittamiseksi haemme nyt Ecolan Oy:lle Operaatiosuunnittelijaa avustamaan ja omalta osaltaan vastaamaan metsälannoitteiden levitysten suunnittelusta. Levitystyöt suoritetaan helikopterilla. Ecolan Oy:llä pääset konkreettisesti vaikuttamaan ja kehittämään alati kasvavan kiertotalouden tulevaisuutta. Toimipisteesi olisi Kuopio, mutta työmaana koko Suomi ja tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Toimenkuvaasi kuuluu mm:

  • Työmaiden aikataulutus
  • Työkarttojen luominen (paikkatietojärjestelmä)
  • Lentopaikkojen suunnittelu ja varmentaminen maastokäynneillä                                    
  • Yhteydenpito asiakkaisiin
  • Kiinteä ja jatkuva yhteistyö tilaus-toimitus-ketjun kanssa materiaalivirtojen sujuvuudesta
  • Lentojälkien muuntaminen kartoiksi operaation jälkeen.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta aikaisempaa kokemusta tuotannon tai palveluiden suunnittelemisesta, hyvää englannin taitoa, ruotsin kielen osaamisesta on sinulle myös hyötyä, matkustusvalmiutta (oma auto tarpeen), paineensietokykyä, sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Mahdollinen kokemuksesi suunnitteluohjelmista (esim. MapInfo-pohjaiset) katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta oma-aloitteellisuutta, aktiivista asiakaskeskeistä toimintatapaa ja näyttöjä kyvystä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävään valittavan henkilön tulee myös hallita tietotekniikan perusohjelmat ja aiempi kokemus tuotannonohjausjärjestelmien käytöstä, sekä metsäalan tuntemus on plussaa.

Ecolan tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden näyttää kykysi yrittäjämäisessä toimintaympäristössä. Pääset olemaan keskeisessä roolissa vaikuttamassa, miten palvelemme asiakkaitamme ja sidosryhmiämme tulevaisuudessa.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi osoitteeseen henry.mantsinen@ecolan.fi viimeistään 20.2.2020. Kerro meille osaamisestasi lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä saat liiketoimintapäällikkö Henry Mantsiselta, puh. 044-797 5015. Yhteydenotot mieluimmin 6.2 klo.12-14 ja 12.2. klo 12-14.

Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa.