(Poistunut julkaisusta)

Operaatiopäällikkö
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019
Supply Chain Management -toiminto vastaa Vapo-konsernissa toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä raaka-ainelähteiltä aina asiakkaalle saakka. Sen tehtäviin kuuluvat muun muassa turvevarojen ja tuotannon hallinta Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, konsernin hankinta-, osto-, ja logistiikkatoiminnot sekä vastuu ympäristö-, laatu- ja turvallisuusasioiden koordinoinnista kaikissa toimintamaissa. Toiminto työllistää yhteensä runsaat 200 ammattilaista.

Vapon Etelä-Pohjanmaan toimitusketju hakee

OPERAATIOPÄÄLLIKKÖÄ

Seinäjoen toimipisteeseen vastaamaan nimetyn alueen asiakkaista, turvetuotannosta ja tarpeen mukaan puupolttoaineista. Vastuualueen turvetuotantotyömaat sijaitsevat Etelä-Pohjanmaan alueella.

Operaatiopäällikkönä vastaat asiakkuuksien tilaus-toimitus-prosessista siten, että asiakastyytyväisyys sekä kate- ja tulostavoitteet toteutuvat. Vastaat myös vastuualueesi sidosryhmätyöstä, ympäristölupamääräyksien noudattamisesta ja työturvallisuudesta.

Operaatiopäällikkönä johdat vastuualueesi kustannustehokasta turvetuotantoa, turve- ja puutoimitusketjuja ja yrittäjien toimintaa sekä vastaat kenttätoimintojen suunnittelusta ja toteuttamisesta asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Olet systemaattinen, tehokas ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Odotamme sinulta vahvoja työnjohdollisia valmiuksia. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky ja halua oppia uusia asioita.

Tehtävässä menestymisen kannalta odotamme sinulta ensisijaisesti kokemusta asiakkuuksien hoidosta sekä tilaus- ja toimitusprosessista. Kokemus turvetuotannosta ja/tai puun hankinnasta ja puutoimitusketjusta on tehtävässä eduksi. Tehtävään soveltuva koulutus on ylempi korkeakoulututkinto, AMK tai vastaava. Tehtävä edellyttää valmiuksia liikkumiseen tuotantoalueilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Heta-Mari Hernesniemi, puh. 020 790 6411, ti 15.1.2019 ja ti 22.1.2019. klo 14-16.

Jätä hakemuksesi viimeistään 24.1.2019 osoitteessa vapo.fi/rekrytointi - Avoimet työpaikat.