(Poistunut julkaisusta)

Operaatiopäällikkö
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018
Supply Chain Management -toiminto vastaa Vapo-konsernissa toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä raaka-ainelähteiltä aina asiakkaalle saakka. Sen tehtäviin kuuluvat muun muassa turvevarojen ja tuotannon hallinta Suomessa, Ruotsissa ja Eestissä, konsernin hankinta-, osto-, ja logistiikkatoiminnot sekä vastuu ympäristö-, laatu- ja turvallisuusasioiden koordinoinnista kaikissa toimintamaissa. Toiminto työllistää yhteensä runsaat 200 ammattilaista.

Vapon Lännen toimitusketju hakee

operaatiopäällikköä

Seinäjoen toimistolle vastaamaan nimetyn alueen valmistelusta, kunnostuksista ja turvetuotannosta. Vastuualueen turvetuotantotyömaat sijaitsevat Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alueilla.

Operaatiopäällikkönä johdat vastuualueesi kustannustehokasta uuden soiden valmistelua ja jo turvetuotannossa olevien soiden peruskunnostusinvestointien suunnittelua ja toteutusta. Tarvittaessa vastuuta voidaan laajentaa myös turvetuotannon ja toimitusketjun toimintaan. Operaatiopäällikkönä ohjaat yrittäjien toimintaa sekä vastaat kenttätoimintojen suunnittelusta, kilpailuttamisesta ja toteuttamisesta asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Projektien kustannusseuranta ja viranomaisvelvoitteiden noudattaminen esim. tilaajavastuun ja ilmoitusvelvollisuuden osalta ovat olennainen osa-alue. Vastaat myös vastuualueesi sidosryhmätyöstä, ympäristölupamääräyksien noudattamisesta ja työturvallisuudesta.

Olet systemaattinen, tehokas ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Odotamme sinulta vahvoja työnjohdollisia valmiuksia sekä kokemusta ja/tai koulutustaustaa maanrakentamiseen. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky ja halua oppia uusia asioita.

Tehtävässä menestymisen kannalta odotamme sinulta kokemusta maanrakentamisesta ja tilaus- ja toimitusprosessista sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (ylempi korkeakoulututkinto, AMK tai vastaava). Tehtävä edellyttää valmiuksia liikkumiseen tuotantoalueilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Heta-Mari Hernesniemi, puh. 020 790 6411 to 7.6. klo 14-16.

Jätä hakemus osoitteessa vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat viimeistään 15.6.2018.
Mutta huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajan alusta lähtien.