(Poistunut julkaisusta)

Operaatiopäällikkö
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018
Supply Chain Management -toiminto vastaa Vapo-konsernissa toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä raaka-ainelähteiltä aina asiakkaalle saakka. Sen tehtäviin kuuluvat muun muassa turvevarojen ja tuotannon hallinta Suomessa, Ruotsissa ja Eestissä, konsernin hankinta-, osto-, ja logistiikkatoiminnot sekä vastuu ympäristö-, laatu- ja turvallisuusasioiden koordinoinnista kaikissa toimintamaissa. Toiminto työllistää yhteensä runsaat 200 ammattilaista.

Vapon Etelä-Pohjanmaan toimitusketju hakee

OPERAATIOPÄÄLLIKKÖÄ

Seinäjoen toimipisteeseen vastaamaan nimetyn alueen asiakkaista, turvetuotannosta ja tarpeen mukaan puupolttoaineista. Vastuualueen turvetuotantotyömaat sijaitsevat Etelä-Pohjanmaan alueella.

Operaatiopäällikkönä johdat vastuualueesi kustannustehokasta turvetuotantoa, toimitusketjuja ja yrittäjien toimintaa sekä vastaat kenttätoimintojen suunnittelusta ja toteuttamisesta asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Operaatiopäällikkönä vastaat nimettyjen asiakkuuksien tilaus-toimitus-prosessista siten, että asiakastyytyväisyys sekä kate- ja tulostavoitteet toteutuvat. Vastaat myös vastuualueesi sidosryhmätyöstä, ympäristölupamääräyksien noudattamisesta ja työturvallisuudesta.

Olet systemaattinen, tehokas ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Odotamme sinulta vahvoja työnjohdollisia valmiuksia. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky ja halua oppia uusia asioita.

Tehtävässä menestymisen kannalta odotamme sinulta kokemusta asiakkuuksien hoidosta ja tilaus- ja toimitusprosessista sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (ylempi korkeakoulututkinto, AMK tai vastaava). Tehtävä edellyttää valmiuksia liikkumiseen tuotantoalueilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Heta-Mari Hernesniemi, puh. 020 790 6411 to 7.6. klo 14-16.

Jätä hakemuksesi viimeistään 15.6.2018 osoitteessa vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.