(Poistunut julkaisusta)

OPERAATIOPÄÄLLIKKÖ, puupolttoaineet, Vapo Oy
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Haemme Vapo Energy -divisioonan biopolttoainetiimiin vahvistukseksi puunhankinnan huippuosaajaa. Päävastuualueenasi ovat puunhankinta sekä puun varastojen ja toimitusten hallinta. Tehtävän sijainti on Vapon toimistolla Forssassa mutta tehtävän hoitaminen onnistuu pitkälti myös kotitoimistolta puunhankinta-alueella.

Operaatiopäällikkönä vastaat ja johdat puunhankintaa siten, että määrälliset, laadulliset ja kustannukselliset tavoitteet saavutetaan alueen tavoitteiden mukaisesti. Vastaat siis mm. vastuualueesi puun ostosta ja korjuun sekä metsäkuljetusten järjestämisestä.

Tämän lisäksi vastaat puuvarastojen ja puupolttoainevarastojen ylläpidosta tietojärjestelmissä. Tuet lisäksi omalla toiminnallasi ja tiedollasi tuotteen toimitusta yhdessä logistiikan toimitusketjun sekä yrittäjäverkoston kanssa.

Hakijalta toivomme:

  • Kokemusta puun ostosta suoraan metsänomistajilta ja/tai puunhankinnasta yleisesti eri kumppaneilta
  • Asiakastoimitusprosessin tuntemusta, sisältäen mm. puuvarastojen operatiivisen hallinnan ja energiapuun mittauksen
  • Yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa, esim. metsätalousinsinööri tai metsänhoitaja.

Vapo Energy tarjoaa sinulle ison, luotettavan ja hyvämaineisein työnantajan puitteet toiminnallesi. Sinulla on myös mahdollisuus olla mukana uuden puunhankintatoimintamallin käyttöönotossa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kasvattaa osaamistasi kiinnostavassa energiapuunhankintatoiminnassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Kristiina Vormala, 040 837 4019, parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!