Operaatiopäällikkö, puunhankinta
Neova Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

Haemme asiakasyrityksellemme Neovalle vakituiseen työsuhteeseen ruotsinkielistä puunhankinnan osaajaa Mäntsälän seudulle ja Itä-Uudellemaalle.

Vastuullasi ovat puunhankinta, korjuutoimintojen ohjaus sekä puun tienvarsivarastojen hallinta. Tehtäväkenttäsi on monipuolinen ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä metsänomistajien, yrittäjien sekä sisäisten kollegojen kanssa. Voit työskennellä toimistollamme Mäntsälässä tai kotitoimistolla hankinta-alueellasi.

Voit olla jo kokeneempi metsäalan ammattilainen tai vasta urasi alussa. Tärkeintä on ennen kaikkea hyvä asenne ja aito kiinnostus puunhankintaan sekä halu kehittyä siinä. Katsomme eduksi hyvän tuntemuksen metsänhoidosta ja metsätaloudesta. Sopiva koulutus tehtävään on ylempi tai alempi korkeakoulututkinto, esimerkiksi metsätalousinsinööri tai metsänhoitaja. Voit olla myös vastavalmistunut metsäalan ammattilainen.

Asiakaspalveluhenkisyys on ehdoton etu, sillä tapaat tehtävässä metsänomistajia, ja tarjoat heille muun muassa nuoren metsän hoitoon liittyviä puukauppapalveluja. Asiakaskuntasi koostuu myös ruotsinkielisistä metsänomistajista, joita haluamme palvella heidän omalla kielellään, joten ruotsin kielen taito tehtävässä on välttämätön. Tehtävässä sinua auttavat hyvät vuorovaikutustaidot, järjestelmällinen työtapa sekä kyky pitää monta lankaa käsissä yhtä aikaa.

Miksi hakea töihin Neovalle?

Puupolttoaineiden kysyntä markkinoilla on voimakkaassa kasvussa. Tähtäämme uusiutuvien biopolttoaineiden tarjontaan perustuvan liiketoiminnan ja palveluiden merkittävään kasvattamiseen. Avainasemassa ovat osaavat ihmiset sekä yhtenäinen ja inspiroiva työkulttuuri. Meitä on jo 30 sitoutunutta metsäalan ammattilaista rakentamassa liiketoimintamme kasvutarinaa yhdessä.

Kiitosta saamme siitä, että meillä töitä saa tehdä itsenäisesti, työtehtävät ovat monipuolisia ja työssä näkee oman kädenjäljen. Pääset halutessasi kehittämään puunhankintaa ja vaikuttamaan alueesi operatiivisen toiminnan suunnitteluun, ohjaukseen, valvontaan ja kehitystyöhön.

Olemme ottaneet onnistuneesti käyttöön uuden ja tehokkaan puunhankinnan toimintajärjestelmän, joka tukee sinua työssäsi ja jonka kanssa on helppo toimia. Meillä on tiimeissä sekä uransa alussa olevia että kokeneita metsäammattilaisia.

Edistämme kannustavaa, keskustelevaa ja rohkaisevaa ilmapiiriä sekä autamme tiukan paikan tullen aina toinen toisiamme. Oletko sinä valmis kehittymään kanssamme monipuoliseksi metsäalan ammattilaiseksi?

Tarjoamme sinulle vakaana ja luotettavana työnantajana

  • tukea ja koulutusta ammattiosaamisesi kasvattamiseen esimerkiksi nuoren metsän hoitoon liittyvissä asioissa ja neuvottelutaidoissa
  • hyvät kehittymismahdollisuudet energiapuun hankinta- ja toimitusketjuissa
  • kattavan työterveyshuollon
  • lounas- ja virkistysedun
  • nykyaikaiset ja paikasta riippumattomat työvälineet ja -ohjelmat
  • tiimin yhteisiä virkistyspäiviä
  • turvallisen työkulttuurin

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13–14.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot