(Poistunut julkaisusta)

Operaatiopäällikkö / Doka Finland, Vihti
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Doka Finland Oy on vuonna 1996 perustettu Euroopan johtavan muottivalmistajan Doka GmbH:n tytäryhtiö Suomessa. Doka toimii yli 70 maassa ja sillä on yli 160 toimipistettä ympäri maailmaa. Yhtiön toiminnan painopiste on DOKA-betonointimuottien vuokraus ja myynti. Muottien lisäksi yhtiö myy mm. THERMOX-lämmittimiä ja muita rakennuskoneita. Vuoden 2017 liikevaihto oli noin 21 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 60 henkilöä.

Haemme päivittäisistä toiminnoista vastaamaan

Operaatiopäällikköä

toimipaikkanaan Vihdin Selki. Operaatiopäälliköllä on kokonaisvastuu Doka Finland Oy:n päivittäisistä toiminnoista tuotannon esimiehenä.

Perehdyttämisjakson jälkeen tulet vastaamaan yrityksen:

  • kalustohallinnasta
  • yrityksen varastotoimintojen kehittämisestä ja varastojen määrällisestä ja laadullisesta toiminnasta Doka-konsernin yhteisten standardien mukaisesti
  • operaatio-toimialan henkilöstön kehittämisestä, budjetoinnista ja kustannusseurannasta
  • yhtiön käytössä olevien johtamistyökalujen ja ohjelmien tehokkaasta hyödyntämisestä
  • oman toimialan raportoinnista konserniin

Tehtävässä onnistumisessa auttaa työkokemus logistiikan ja päivittäisten toimintojen johtamisessa sekä rakennusalan koulutus ja/tai hyvä tuntemus. Tehtävässä tarvitset myös hyvää englannin kielen taitoa. Olet dynaaminen, analyyttinen ja määrätietoinen asioiden johtaja sekä taitava ja motivoiva henkilöiden johtamisessa. Osaat viestiä asiasi selkeästi ja kuunnella saadaksesi selkeän kokonaiskuvan. Oleellista on myös yhteisvastuu myynnin ja suunnittelun kanssa tiedon ylläpitämisestä ja päivittämisestä tilausjärjestelmässä.

Tarjoamme mahdollisuuden toimia ja kehittyä nopeasti monipuolisessa, haastavassa ja innostavassa työympäristössä osana kansainvälistä konsernia.

Lisätietoja antaa Doka Finlandin toimitusjohtaja Risto Lehikoinen p. 0400 682 916 ja MPS:n seniorikonsultti Tapio Kivikangas p. 020 746 9456. Täytä hakemuksesi 17.6. mennessä alla olevan hakupainikkeen kautta ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen.