Operaatioesimies
Metsä Forest

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Nyt haemme

OPERAATIOESIMIESTÄ

Viitasaaren hankintapiirille

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Operaatioesimiehenä vastaat korjuun toteutuksesta Viitasaaren hankintapiirillä. Toimipaikkasi on Viitasaaren palvelutoimisto, jossa tekee töitä osaava tiimi. Olet tärkeä osa Viitasaaren piirin yli 30 hengen työyhteisöä.  

Operaatioesimiehenä ohjaat korjuuta tekeviä sopimusyrittäjiämme, valvot heidän työnsä laatua, kustannuksia ja huolehdit työturvallisuudesta. Varmistat, että luonnon monimuotoisuus huomioidaan kaikissa korjuutöissä. Työsi on hyvin itsenäistä ja suunnitelmallista, mutta se vaatii myös kykyä reagoida muutoksiin, kuten vaihtuviin luonnonolosuhteisiin. Tässä roolissa pääset tekemään yhteistyötä metsänomistajien ja monen eri tehtävässä toimivan metsäammattilaisen kanssa. Ajokortti on tehtävän hoitamisessa välttämätön.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa metsäalan koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Arvostamme vankkaa alan osaamista ja aiempi kokemuksesi vastaavista tehtävistä on sinulle eduksi.

Miksi Metsä? 

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut on satojen metsäammattilaisten reipas ja aikaansaava työyhteisö, jossa ideat viedään käytäntöön. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Tarjoamme ison organisaation edut ja hyvät mahdollisuuden tehtäväkiertoon. Metsäammattilaisillamme on käytössään erinomaiset ICT-työkalut.

Metsä Group on metsäomistajien omistama yritys, joka investoi Suomeen ja tekee joka päivä työtä ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Vastuullinen toiminta ja metsien kestävä kasvu on tulevaisuuden turva.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa operaatiopäällikkö Niko Teikari, puh. 050 476 4516, niko.teikari@metsagroup.com.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä viimeistään 27.10.2021. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Menestystä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510796
  • Tehtäväalue: Maa- ja metsätalous
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Viitasaaren Piiritoimisto