(Poistunut julkaisusta)

Operaatioesimies
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

KSH-Konetiimi Oy on vuonna 2004 perustettu metsäalan yritys. Se on keskittynyt koneelliseen puunkorjuuseen, jota yrityksessä tehdään yli 10 vuoden kokemuksella. KSH-Konetiimi Oy toimii UPM:n avainyrittäjänä ja välittää osakasyrittäjiensä palveluita Mikkelin ja Hirvensalmen alueella. Lue lisää osoitteessa www.ksh-konetiimi.fi.

Etsimme Operaatioesimiestä KSH-Konetiimi Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on rekrytointi toimeksianto ja työsopimuksen teet suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Töiden aloitus sopimuksen mukaan. Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tehtävän kuvaus

Työssäsi vastaat operatiivisesta johtamisesta (mm. työtilausten lähettäminen koneisiin, jatkuva yhteydenpito UPM:n kanssa ja kuukausittaisen korjuun etenemän seuranta). Teet korjuujäljen laatuseurantaa ja motokontrolleja sekä huolehdit koneiden mittatarkkuudesta. Olet yhteydessä ostohenkilöstöön ja huomioit heidän lupauksensa isännille ja teet tarvittaessa leimikoiden suunnittelua. Osallistut yrittäjien kanssa UPM:n koulutuspäiviin ja olet mukana myös järjestämässä KSH:n yrittäjien kuljettajille tarvittavaa koulutusta.

Näitä ominaisuuksia arvostamme

Olet hakemamme henkilö, mikäli osaat johtaa omaa työtäsi ja teet työsi oma-aloitteisesti yhteistyökumppanit huomioiden. Verkostoituminen on sinulle luontaista ja toimit erilaisissa tilanteissa ammattimaisesti yrityksen edustajana. Olet valmis jatkuvasti oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi sekä työtäsi. Yrittäjähenkinen ajattelusi auttaa sinua saavuttamaan annetut tavoitteet ja ammattiylpeytesi omasta osaamisestasi ja edustamastasi yrityksestä auttavat osaltaan luomaan luotettavaa mielikuvaa toiminnastasi ja KSH-Konetiimistä. Osaat tehdä leimikoiden suunnittelua ja IT-taitosi ovat ajan tasalla. Katsomme sinulle eduksi UPM:n järjestelmien sekä Mikkelin ja Hirvensalmen alueiden tuntemuksen. Sinulla on jo valmiiksi hankittuna työkokemusta vastaavista tehtävistä ja koulutukseltasi olet esimerkiksi metsätalousinsinööri (AMK). Sinulla on oma auto käytettävissäsi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikaisen työn kehittyvässä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi ja tiimin tuen työssäsi onnistumiseen sekä valmiit verkostot hyödynnettäviksi työssäsi. Pääset kehittämään itseäsi ja yritystä ja saat vastuullisen monipuolisen työtehtävän osana huipputiimiä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antavat Eilakaislan palvelupäällikkö Pia Pipatti, puh. 040 714 3492 ja henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 379 7827.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.10.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi