(Poistunut julkaisusta)

Operaatio- ja logistiikkakoordinaattori kesätöihin, NEOT Group Oy, kokoaikainen, Helsinki
North European Oil Trade Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020
Haluatko päästä osaksi yhtä Suomen innostavammista työpaikoista? Arvostatko haasteita ja vastuuta kesätöissä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Operaatio- ja logistiikkakoordinaattori!

Etsimme sinua
Studentwork hakee asiakkaalleen NEOT Groupille Operaatio- ja logistiikkakoordinaattoria Kampissa sijaitsevaan toimipisteeseen. Tässä tehtävässä työllistyt Studentworkin kautta NEOT Groupille määräaikaiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen. Aloitus tehtävässä on toukokuun alussa, ja kesätyö kestää elokuun loppuun saakka.

NEOT Group harjoittaa öljy- ja biotuotteiden tukkukauppaa. Suuret pohjoismaiset huoltamoketjut St1, ABC ja Shell saavat meiltä polttoaineensa. Toimitamme vuosittain n. 7 miljardia litraa liikennepolttonesteitä n. 2000 asemalle, jälleenmyyjien kautta polttoöljyä sadoille tuhansille kodeille ja yrityksille sekä merkittäviä määriä polttoaineita laivoihin ja ilmailuun. NEOT Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli n. 5 miljardia euroa. Emoyhtiön NEOT Oy:n omistavat SOK ja St1 Nordic Oy.

NEOT on aktiivinen toimija merikuljetuksissa. Operoimme laivoja maailmanlaajuisesti mutta päätoiminta-alueemme on Itämeri. Kuljetamme bensiinejä, dieseleitä, erilaisia tuotekomponentteja sekä muita kirkkaita öljytuotteita.

Laiva- ja lastioperaatioista vastaavassa tiimissä tehtäviisi kuuluu logistiikka- ja koordinointitehtävät. Laivaoperaatioissa ohjeistat laivoja sekä terminaaleja, käyt läpi ja hyväksyt tekniset listat sekä ohjeistat laivan lastauksen sekä purkamisen. Seuraat koko operaatiota, pidät sidosryhmät ajan tasalla ja langat käsissäsi. Lastioperaatioissa tarkistat lastin laadun ja ohjeistat tarkastajia sekä huolehdit tullaukset. Lisäksi tarkastat ja maksat rahtilaskuja, laadit lastisopimuksia sekä hoidat laskutusta.

Tehtävä vaatii numerotarkkuutta sekä näppäryyttä järjestelmien kanssa. Ympärilläsi on tiimi, mutta tässä kesätyössä saat aidosti ottaa myös itsenäistä vastuuta. Kyky havainnoida isoja kokonaisuuksia on välttämätön, mutta toivomme myös intoa ja motivaatiota rutiinitehtävien hoitamiseen huolella. Lisäksi arvostamme kykyä toimia paineen alla: jatkuvat muutokset sekä tietynlainen epävarmuus kuuluvat toimenkuvaan.

Toivomme sinulta
 • Soveltuvia kaupallisen alan opintoja (opinnot puolivälissä tai loppuvaiheessa)
 • Tarkkuutta ja kykyä hahmottaa suuria kokonaisuuksia
 • Luotettavuutta ja halua ottaa vastuuta
 • Tiimityötaitoja ja halua työskennellä osana tiimiä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle
 • Haasteellisen ja vaihtelevan työtehtävän
 • Kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen
 • Kansainvälisen ja dynaamisen työilmapiirin
 • Ammattitaitoiset kollegat ja hyvän tiimihengen
 • Puitteet oman ammattitaidon ja uran kehittämiselle
   
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 25.1.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.