(Poistunut julkaisusta)

OpenStack Specialist
Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Työnkuva

Nebulalla pääset työskentelemään todellisten alan ammattilaisten kanssa sekä tämän hetken kuumimman toimialan eli pilviteknologian ja siihen liittyvien palveluiden parissa. Liityt mukaan osaksi pientä tiimiämme, jossa tekeminen on oma-aloitteista ja vastuullista. Olet vahva ammattilainen osaamisalueellasi ja pystyt itsenäisesti vastaamaan kokonaisuuksien toteuttamisesta osana ohjelmistotiimiä.

Toivomme

Sinulla on kokemusta Linux-järjestelmäylläpidosta ja osaat automatisoida ylläpidollisia toimia. Sinulla on myös ainakin jonkin verran kokemusta eri virtualisointialustoista ja hallitset sujuvasti Pythonia. Avoimen lähdekoodin projektit kiinnostavat sinua ja olet mahdollisesti julkaissut omiakin päivityksiäsi.

Hahmotat isoja kokonaisuuksia, tunnistat järjestelmien välisiä riippuvuuksia ja haluat kehittyä oman osa-aleesi asiantuntijana. Kykenet luomaan toimivia kokonaisratkaisuja tai osakokonaisuuksia, ymmärtäen myös ison kuvan ja järjestelmäkomponenttien väliset riippuvuudet. Olet kartuttanut kokemusta ja näkemystä käytännön tekemisen kautta siitä, mikä ratkaisu toimii missäkin tilanteessa parhaimmin. Olet oma-aloitteinen ja otat vastuuta, osaat kommunikoida ja dokumentoida tekemistäsi. Sinulta löytyy innostusta kehittyä ja oppia uutta.

Toivomme sinulta

  • Linux-järjestelmäasiantuntemusta
  • KVM:n syvää tuntemusta
  • Pythonin osaamista ja näyttöä sen hallinnasta
  • OpenStack-ylläpitokokemusta

Tarjoamme

Nebula tarjoaa kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä etätyömallimme mukaisesti. Viihtyisän ja rennon työilmapiirimme lisäksi saat kehittyä mielenkiintoisten ja haastavien tehtävien parissa. Osana järjestelmäkehitystiimiä pääset teknologiakokonaisuuksien keskelle kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja. Saat tietenkin myös loistavat henkilöstöedut kuten hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden sekä runsaasti liikunta- ja kulttuurisaldoa.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen 28.2.2018 mennessä. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Olli Kärpänen, Head of Core Infrastructure, 045 6700 631 tai olli.karpanen@nebula.fi.