(Poistunut julkaisusta)

Opel-henkilö-/pakettiautomyyjä
LänsiAuto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Tule vahvistamaan osaavaa myyntitiimiämme! Opel-maahantuonnin liityttyä konserniimme ja toiminnan laajentuessa haemme nyt Lahden toimipisteeseemme asiakaslähtöistä ja tavoitteellista

Opel-automyyjää

Automyyjänä työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen palveleminen niin kasvotusten kuin sähköisissäkin kanavissa. Päätehtävänäsi on autojen myynti. Panostamme asiakkaiden helppoon ja vaivattomaan asiointiin sekä hyvään palveluun pitämällä heihin säännöllisesti yhteyttä, joten vuorovaikutustaidot ja taito kuunnella asiakkaan tarpeita sekä tarjota niihin sopivia ratkaisuja ovat tarpeen.

Olet aktiivinen ja kunnianhimoinen myynnin tekijä, jolta löytyy näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Sinulla on itsenäinen ja vastuullinen ote työhösi sekä kaupallinen asenne ja ennen kaikkea kiinnostusta autoja kohtaan. Kokemus uusien autojen myynnistä on selkeä etu.

Tarjoamme sinulle

  • monipuolisen ja haasteellisen työn kasvavan ja kannattavan autotalon palveluksessa
  • viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä rautaisista alan ammattilaisista koostuvan työyhteisön kanssa
  • kannustavan palkkauksen
  • alan uusimmat järjestelmät sekä ison autokonsernin edut

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Jorma Rahikainen, p. 050 552 2676, 11.2. - 14.2.2019 klo 16-17.

Oletko etsimämme energinen ja tavoitteellinen automyyjä? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevan hakulinkin kautta. Hakuaika päättyy maanantaina 18.2.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!