(Poistunut julkaisusta)

Opel-automyyjä
LänsiAuto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

LänsiAuto avasi keväällä 2020 uuden Opel-autotalon Tampereelle. Etsimme nyt vahvistuksemme asiakaslähtöistä ja aktiivista Opel-automyyjää.

Automyyjänä työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen palveleminen niin kasvotusten kuin sähköisissäkin kanavissa. Päätehtävänäsi on Opel-merkkisten uusien autojen myynti sekä yksityis- että yritysasiakkaillemme. Panostamme helppoon ja vaivattomaan asiointiin sekä hyvään palveluun pitämällä asiakkaisiimme säännöllisesti yhteyttä - joten odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä tunnistaa asiakkaan tarpeet sekä taitoa tarjota erinomaisia ratkaisuja.

Olet aktiivinen ja kunnianhimoinen myynnin ammattilainen, jolta löytyy näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Sinulla on itsenäinen ja vastuullinen ote työhösi, kaupallinen asenne sekä ennen kaikkea kiinnostusta autoja kohtaan. Kokemus uusien autojen myynnistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn kiinnostavan automerkin parissa sekä mahdollisuuden kehittyä kasvavan ja kannattavan autotalon palveluksessa. Saat käyttöösi alan uusimmat järjestelmät sekä ison autokonsernin edut. Uudistettu rakennus tarjoaa modernit työskentelytilat.

Lisätietoja tehtävästä antaa autotalon johtaja Petri Lankinen, puh. 010 525 2125, tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@lansiauto.fi.