(Poistunut julkaisusta)

Opas
Helsingin seurakuntayhtymä, Helsingin tuomiokirkkoseurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Helsingin tuomiokirkko on aktiivisen jumalanpalvelus- ja konserttitoiminnan keskipiste ja yksi Helsingin suosituimmista matkailunähtävyyksistä. Helsingin tuomiokirkkoseurakunnassa on avoinna määräaikainen OPPAAN työsuhde.
Oppaan tehtävään kuuluu asiakaspalvelutyö Tuomiokirkon kaupassa, infopisteellä ja kesäkahvilassa. Työ sisältää kassatyöskentelyä, tuotteiden esillepanoa ja matkailijoiden neuvontaa. Kohdatessaan kirkossa vierailijoita opas on merkittävässä roolissa myönteisen vierailukokemuksen luomisessa.
Tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innostunutta, vastuullista ja itsenäistä työotetta. Odotamme hakijoilta asiakaspalvelutasoista kielitaitoa suomen ja englannin osalta sekä kiinnostusta toimia kansainvälisessä ympäristössä. Hakijalla tulee olla hygieniapassi.
Tunnistamme työelämän moninaisuuden, ja ymmärrämme erilaisten taustojen mahdollistavan tehtävässä onnistumisen. Kerrothan hakemuksessasi kattavasti osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi.
Hakijan on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.
Työsuhteen palkkaus määräytyy vaatimusryhmän 402 mukaan. Työsuhteessa noudatetaan Kirkon yleistä virka- ja työehtosopimusta (KirVeSTES). Työsuhde on määräaikainen 1.4.-30.9.2020, ja osa-aikainen (28 h 45min -33h 45 min / vko). Työ sisältää myös viikonlopputyötä. Työ on kausiluonteista, ja hakijan on sitouduttava työskentelemään koko kauden ajan. Tehtävässä on kahden (2) kuukauden koeaika.
Hakuaika päättyy maanantaina 24.2.2020 klo 10. Työhaastattelut pidetään tiistaina 3.3. ja torstaina 5.3. iltapäivällä. Ilmoitamme valinnasta maanantaihin 9.3.2020 mennessä.
Lisätietoja antaa perjantaina 14.2. klo 9-11 sekä maanantaina 17.2. klo 13-15 palvelupäällikkö Anni Roiha p. 09 2340 6250.