(Poistunut julkaisusta)

Opas, Nuorgam
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2017
Oppaaksi talveksi Pohjois-Lappiin! Koe työelämys kaukana Pohjoisessa!

Etsimme asiakkaallemme Suomen pohjoisimpaan kylään Nuorgamiin opasta määräaikaiseen työsuhteeseen talvisesongin ajaksi. Tarjoamme tiukan työrupeaman, jolla on vastapainona tunturit, revontulet ja luonnossa kulkemisen vapaus. Pohjois-Lapissa koet ja opit varmasti uutta. Työt alkavat pääsääntöisesti marraskuussa.

Suomen pohjoisimmassa kylässä ja Euroopan unionin pohjoisimmassa paikassa asuu pieni kylällinen ihmisiä, jotka elävät luonnosta, matkailusta ja rajakaupasta. Jos mielesi janoaa vaeltamaan, Nuorgamin ympäristö tarjoaa huikeat puitteet retkeilyyn. Nuorgamissa voit hiihdellä talvella tuntureiden laella, hengittää Saamenmaan puhdasta ilmaa ja nauttia luonnon hiiskumattomasta hiljaisuudesta näkymien ulottuessa jopa satojen kilometrien päähän.

Lisää hyviä syitä tulla Pohjois-Lappiin töihin voit lukea täältä: http://rekrytointi.inarisaariselka.fi/

Etsimme osaamista ja asennetta omaavia henkilöitä. Olet halukas oppimaan koko ajan lisää ja asenteeltasi olet avoin ja motivoitunut. Oikea asenne on myös jaksamista sekä urakka- ja talkooasennetta, työkavereita ei pulaan jätetä!

Hakijalta odotamme:
-Vahvaa asiakaspalvelukokemusta
-Hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa
-Tiimityöskentelytaitoja sekä paineensietokykyä
-Kokemusta sesonkityöskentelystä
-Joustavuutta työaikojen suhteen
-Intoa ja motivaatiota työhön
-B- (henkilöauto) ajokorttia
-Kokemus ja osaaminen luonnossa liikkumisesta

Hakijalta toivomme:
-Kokemusta matkaoppaan tai safarioppaan töistä
-Asiakasryhmien hallintataitoa
-Muu kielitaito katsotaan eduksi
-EA 2 (tai valmius/halu hankkia tämä pätevyys)
-Hygieniapassi´
-Aluetuntemus

Lisätietoja tehtävistä antaa:
Opteam Lapin toimisto: 010 8500 554, lappi@opteam.fi,
Asiakkuuspäällikkö Mika Rauhala, 0400 355 159, mika.rauhala@opteam.fi,
Rekrytointikonsultti Jyry Lehtoniemi, 050 413 1220, jyry.lehtoniemi@opteam.fi,
Soittopyynnöt tekstiviestillä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemuksesi ja liitä mukaan CV:si, sekä suosittelijat yhteystietoineen viimeistään 23.10.2017 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakulinkki: https://opteam.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=15541

Huomioimme vain Opteam-järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

”Työ Opteamilla

Työelämä muuttuu vauhdilla eikä sen merkitys ole kaikille enää sama. Jollakin on tähtäimessä täsmällinen urakehitys, vakituinen työ ja teräksenluja oman alansa ammattitaito. Joku toinen taas haluaa paiskia tiukasti hommia rahoittaakseen seuraavan surffireissunsa, tai työskennelläkseen perhe-elämän tai opiskelun ehdoilla. Meitä on moneksi.

Me Opteamilla tarjoamme sinulle erilaisia työnteon malleja. Vuokratyö sopii silloin, kun haluat työskennellä oman elämäsi ehdoilla tai kartuttaa kokemusta ja ammattitaitoa erilaisissa yrityksissä. Rekrytoimme osaajia myös suoraan asiakkaillemme sekä vakituisiin että määräaikaisiin töihin. Meillä voit täydentää osaamistasi myös monipuolisilla koulutuksilla.”