(Poistunut julkaisusta)

OP Private Pankkilakimies
OP Keski-Uusimaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Etsimme nyt Keski-Uudenmaan Osuuspankkiin

OP Private Pankkilakimiestä

Tehtävästä

Huolehdit Private -asiakkaidemme lakiasioihin liittyvistä kartoituksista, sekä vastaat heidän toimeksiannoistaan, jotka koostuvat esimerkiksi kauppa- ja lahjakirjoista, perhe- ja perintöoikeudellisista asioista, näihin liittyvästä verosuunnittelusta, holhousasioista sekä lainhuuto- ja kiinnitysasioista. OP Private on vaativimmille sijoitusasiakkaillemme suunnattu kokonaisvaltainen palvelu, jossa asiakas saa kaikki finanssipalvelut saman katon alta.

Tässä työssä et hautaudu hallinnolliseen paperityöhön, vaan saat perinteistä lakimiehen roolia laajemmat mahdollisuudet käyttää vuorovaikutusosaamistasi. Tehtävänkuvassa painottuu voimakkaasti myynnillinen, ihmisläheinen ja aktiivinen ote, ja kuulut moniammatilliseen Asiakkuus -tiimiimme, jossa edustat lainopillista substanssiosaamista. Tiimin merkittävin tavoite on varmistaa ja luoda asiakkaillemme ylivertaisia asiakaskokemuksia yhteistyöllä, sujuvuudella ja osaamisellamme.

Päivittäisessä työssäsi saat Private -asiakkaiden konsultaatiopyyntöjä ja toimeksiantoja, joita lähdet itsenäisesti, omaa työtäsi johtaen, asiantuntevasti priorisoiden ja asiakkaan toiveet huomioiden toteuttamaan. Pääset myös välillä esiintymään asiakastilaisuuksissa, ja tarvittaessa tuet osaamisellasi joustavasti muitakin pankin toimintoja.

Työhön kuuluu liikkumista pankin toimialueella; oma työpisteesi sijaitsee Järvenpäässä tai Hyvinkäällä, valintasi mukaan.

Oikean osaajan tunnusmerkit

Koulutustaustasi on OTM tai OTK/varatuomari, ja sinulla on usean (3+) vuoden käytännön työkokemus ainakin perhe- ja perintöoikeudellisista asioista esim. pankissa tai asianajotoimistossa. Toivomme, että kiinteistöjuridiikka, varallisuudenhoidon instrumentit ja kansainvälinen juridiikka varainhoitoon liittyvissä kysymyksissä olisivat sinulle tuttuja.

Toimit luontevasti osana myyntiorganisaatiota, ja nautitkin suuresti asiakkaiden kanssa työskentelystä. Kohtaat heitä vakuuttavalla otteella, luottamusta herättäen ja monipuolisia vuorovaikuttamisen taitojasi sujuvasti käyttäen.

Olet erittäin hyvä johtamaan itseäsi ja työtäsi; ajanhallinta, tavoitteellisuus ja tuloksellisuus ovat sinulle tärkeitä ja kuvaavat hyvin työskentelytyyliäsi.

Osaat kuitenkin pitää myös työn ja vapaa-ajan sopivasti tasapainossa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset osaksi joustavaa, huippuasiantuntijoista koostuvaa tiimiä, jossa teemme töitä yhdessä toinen toistamme tukien entistä paremman asiakaskokemuksen luomiseksi. Olemme panostaneet esimiestyöhön ja ylipäätään työntekijäkokemukseen, jotta meillä olisi mahdollisimman hyvä työskennellä. Lakipalveluiden osastoltamme löydät myös oman alasi kollegoja sparrauskavereiksi. Tarjoamme sinulle OP Ryhmän arvostetut työsuhde-edut, ja meillä sinulla on myös laajat mahdollisuudet edetä urallasi.

Tästä eteenpäin

Kiinnostuitko? Myyntijohtaja ja mahdollinen tuleva esimiehesi Minna Hälvä on valmis kertomaan lisää työstä ja pankistamme työpaikkana: 050 395 2422 tai minna.halva@op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 15.10.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä.