(Poistunut julkaisusta)

OP PREMIUM -YHTEYSHENKILÖ
Pohjois-Karjalan Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Haemme nyt osaavaan joukkoomme OP Premium -yhteyshenkilöä. 

 

OP PREMIUM -YHTEYSHENKILÖ 

OP Premium -yhteyshenkilönä vastaat asiakassalkussasi olevien Premium-asiakkaiden asiakassuhteen hoidosta ja sijoitusratkaisujen myynnistä sekä uusien asiakkaiden vastaanottamisesta ja hoitamisesta. Asiakassalkkusi koostuu sekä henkilö- että yritysasiakkaista. Kohtaat asiakkaita eri kanavissa, niin kasvotusten, puhelimessa, verkkoneuvottelussa sekä somessa. Tehtävääsi myös kuuluu esiintymistä sekä osallistumista Premium-palveluiden kehittämiseen.

Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä, asiakassalkun hoidosta ja tunnet sijoitusmarkkinaa laaja-alaisesti. Olet myynnillinen verkostoituja, joka omaa laaja-alaisen kokemuksen ratkaisumyynnistä. Sinulla on hyvät organisointi- sekä ongelmaratkaisutaidot ja olet muutoskykyinen alati muuttuvassa markkinatilanteessa. Olet tiimityöskentelijä, sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot eivätkä esiintymistilanteetkaan ole vieraita. Joustavuus ja yrittäjähenkisyys ovat suureksi avuksi oman asiakassalkun hoidossa. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, aktiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne ja vähintään APV1-tutkinto suoritettuna.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa sijoitusjohtaja Taneli Mononen numerossa 040 660 3486.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden osaavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden kehittää finanssialan ammattitaitoasi voimakkaasti kehittyvässä ympäristössä. Tärkein päämäärämme on ratkaista asiakkaidemme tarpeet laadukkaasti ja kattavasti varmistaen asiakkaan tyytyväisyyden. Saat ympärillesi innostavan ja kannustavan tiimin sekä finanssialan ammattilaisten tuen. Monipuolisten henkilöstöetujemme lisäksi pystymme tarjoamaan kehittymisellesi monia mahdollisuuksia.

 

Katso lisätiedot ja hakuohjeet www.op-careers.fi -sivustolta ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.12. – tutustumme hakijoihin jo hakuaikana.