OP Premium-asiantuntija
OP Etelä-Häme

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

OP Etelä-Häme on OP Ryhmään kuuluva, Kanta-Hämeessä toimiva paikkakunnan johtava pankki. Palvelemme lähes 90 000 asiakasta 130 ammattilaisen voimin. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Asiakaspalvelu ja vertaansa vailla oleva asiakaskokemus ovat toimintamme keskiössä. OP olemme me. Tervetuloa mukaan!

 

 

Haemme nyt sijoituspalvelut-yksikköömme vakituista vahvistusta. OP Premium-asiantuntija, oletko sinä oranssin joukkueemme uusi tähtipelaaja?

 

Tehtävästä

Teet myyntiä ja asiakaspalvelua varallisuudenhoitoon liittyvissä asiakkaiden tarpeissa niin konttorissa, puhelimessa kuin digitaalisten kanavienkin kautta. Hoidat sinulle vastuutettuja asiakkuuksia, huolehdit niiden kehittämisestä sekä teet uusasiakashankintaa. Sijoituspaikkanasi on lähtökohtaisesti Hämeenlinnan toimipisteemme, mutta voimme keskustella myös Riihimäelle sijoittumisesta.

 

Mitä odotamme sinulta

Haemme joukkoomme varainhoidon ammattilaista, joka haluaa olla asiakkaan mukana kaikissa elämäntilanteissa ja tunnistaa hänen tarvitsemansa kokonaisratkaisut talouden turvaamiseksi sekä varallisuudenhoitoon liittyen. Olet myyntihenkinen ja tavoitteellinen, haluat menestyä työssäsi samalla kun varmistat parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Työskentelet itsenäisesti, mutta samalla saumattomassa yhteistyössä OP Etelä-Hämeen muiden osaajien kanssa.

 

Työotteeltasi olet asiakaslähtöinen ja ihmisläheinen, ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta, jonka lisäksi olet jo suorittanut APV1 ja 2 -tutkinnot, tai sinulla on valmius suorittaa ne.

 

Tarjoamme sinulle

Tule osaksi innostunutta ja osaavaa joukkuettamme!

Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi kannustavan myynninjohtajaesimiehen sekä osaavan tiimin tuella. Työtäsi ja menestymistäsi tukevat myös OP Ryhmän tarjoamat erinomaiset ja mielekkäät tuotteet, joista asiakkaalle löytyy aina varmasti sopiva kokonaisuus. Haluamme pitää huolen työntekijöistämme, ja tarjoamme käyttöösi luonnollisesti pankkimme ja koko OP Ryhmän henkilöstöedut.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Haluatko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa mielellään myyntijohtaja Sanna Rautala. Parhaiten Sannan tavoitat to 10.9. 14-15:30 ja to 17.9. klo 10–11:30 numerosta 040 173 0821 tai osoitteesta sanna.rautala@op.fi.

 

Jos taas onnistuimme jo vakuuttamaan sinut, niin hae tehtävää viimeistään 26.9.2020 lähettämällä CV:si ja hakukirjeesi osoitteessa op-careers.fi.

 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat 143 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot