(Poistunut julkaisusta)

OP-PALVELUT, KESÄTYÖPAIKAT 2018
OP-Palvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?

KESÄTYÖ KEHITTÄJÄNÄ? OLETKO SINÄ INNOVAATTORI? TULE RAKENTAMAAN TULEVAISUUTTA OP-PALVELUILLE!

Nyt etsimme nuoria osaajia kesän 2018 ajaksi OP-Palveluiden Web-, Mobiili- ja Lab-yksikköön. OPn tuotekehitysyksikössä kehitetään, tuotetaan ja ylläpidetään sähköisiä palveluitamme. Luomme uudenlaisia ja älykkäitä palveluita, joilla takaamme asiakkaille ylivertaisen kokemuksen sähköiseen taloudenhoitoon. Työtehtävät sijaitsevat pääosin Oulussa, mutta OP Labilla on muutama avoin rooli myös Helsingissä ja Tampereella.

Kesätyöntekijät sijoittuvat mm. palveluiden konseptointiin, käytettävyystutkimukseen, palvelukehitykseen, web- ja mobiilikehitykseen, testaukseen ja sisällöntuotantoon sosiaalisen median pariin. Mahdollisia työnimikkeitä kesätyöntekijänä voi olla esimerkiksi web- tai mobiilikehittäjä, testaaja, käyttöliittymäsuunnittelija, projektiassistentti, sosiaalisen median osaaja, palvelumuotoilija tai graafikko.

"Oli huikea fiilis nähdä oma kädenjälki näin suositussa sovelluksessa. Parasta oli päästä samaan tiimiin lahjakkaiden ammattilaisten kanssa ja tehdä työtä, josta olen haaveillut."
- Ville, mobiilikehittäjä, aloittanut OP-Palveluiden Mobiiliyksikössä kesällä 2017

"Rohkaisen hakemaan OP-Palveluiden kesätyöpaikkaan hakijoita, jotka ovat valmiita laittamaan itsensä likoon ja ovat valmiita tekemään kovasti töitä. OP Labin työyhteisö on mahtava, joka vie mennessään!"
- Pauliina, some-osaaja, aloittanut OP Labissa kesällä 2017

 

OLET HAKEMAMME KESÄTYÖNTEKIJÄ JOS:

• Koodaat yhdellä tai useammalla kielellä

• Sinulla on silmää graafiselle suunnittelulle

• Seuraat aktiivisesti digimaailman ilmiöitä

• Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti

Harrastuneisuus on paras tapa vakuuttaa meidät osaamisestasi. Liitä hakemukseesi GitHub-profiili, portfolio tai vaikkapa itse kehittämäsi mobiilipalvelu ja saat taatusti huomiomme. Pystyt itse vaikuttamaan kesätyön sisältöön omien kiinnostuksen kohteiden ja intressiesi pohjalta. Tuo hakemuksessa esille selkeästi, minkä parissa haluaisit työskennellä ja mihin sinulla on annettavaa!

OP-Palvelut toteuttaa kesän 2018 rekrytoinnit yhteistyössä Studentworkin kanssa. Lähetä hakemuksesi ja CV 18.2.2018 mennessä sivun alaosasta löytyvän "Hae tehtävään"- linkin kautta! Voit vakuuttaa meidät jättämällä GitHub-profiilin tai vaihtoehtoisesti voit ilmoittaa hakemuskirjeessä linkin portfolioosi. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan Studentworkin toimesta. Tämän lisäksi järjestetään toinen haastattelukierros, jolloin sinua on haastattelemassa OP-Palveluiden esimies.

Lisätietoja työtehtävistä ja rekrytointiprosessista antaa tiistaisin ja torstaisin klo 14-15 välisenä aikana rekrytoijat Saara Niskanen p. 050 467 5319 ja Anna-Leena Kontio p. 040 940 2481. Voit tiedustella tehtävistä myös sähköpostitse. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@studentwork.com.