Onnellinen tietoturvakonsultti
Second Nature Security Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Olisitko sinä kiinnostunut työskentelemään maailmanluokan hakkereidemme ja asiantuntevien tietoturvakonsulttiemme kanssa?

Meille tärkeintä on omien osaajiemme hyvinvointi, innostus ja asiantuntevuus alaamme kohtaan, sekä sataprosenttinen asiakastyytyväisyys – tähtäämme pitkäkestoiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa sekä kokonaisonnellisuuteen elämässä. Työkalumme, toimintatapamme sekä palvelumme ja tuotteemme ovat rakennettu näistä lähtökohdista. Niillä ja ammattitaitoisella osaamisellamme olemme vakuuttaneet asiakaskuntamme. Vahvan asiakasuskollisuutemme sekä luovan palvelukehityksemme johdosta olemme kasvaneet voimakkaasti ja kasvumme jatkuu myös lähivuosina.

Me olemme tietoturvayhtiö, jonka asiantuntijuutta käytetään erityisesti haastavissa ja syvää osaamista vaativissa kohteissa. Autamme asiakkaitamme ymmärtämään heidän tietoturvansa tason sekä sen kehitystarpeet. Hallinnollisen tietoturvan osaajana näet tietoturvan merkityksen asiakkaidemme liiketoiminnan näkökulmasta ja toimit sen varmistajana. Et maalaa liian isolla pensselillä, vaan analysoit ja rakennat suunnitelmat aina asiakkaan liiketoiminnan riskitasoon suhteutettuna.

Etsimme joukkoomme täysiveristä tietoturva-asiantuntijaa. Vaikka toimit hallinnollisen tietoturvan osaajana voi taustasi toki olla myös tekninen. Lopultahan kuitenkin oma kiinnostuksesi ratkaisee, millaisia projekteja asiakkaidemme kanssa tulet tekemään. Välttämättä sinun ei tarvitse kirjaimellisesti liittyä joukkoomme vaan voit toimia myös itsenäisenä yrittäjänä – vapaus ja joustavuus kun on kulttuurimme ytimessä.

Meille on tärkeää, että olet meillä kuin kotonasi. Sovit joukkoomme, jos asenteesi on nöyrä ja haluat tehdä parhaasi asiakkaiden hyväksi. Meillä menestyt, jos pystyt itse tarttumaan tuumasta toimeen ja sosiaalisen ulottuvuutesi ansiosta tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kokonaisuuksia hahmotat tyypillisesti pilkkomalla ne palasiksi, etkä pelkää kantaa korttasi kekoon meidän oman toimintamme kehittämiseksi.

 

”Paras myyntivalttimme on työmme jälki ja tuloksellisuus. Et tule hukkumaan projektisumaan vaan saat hoitaa työsi rauhassa haluamallasi tavalla.”

 

2NS on energisten, tietoturvasta palavasti innostuneiden ja auttamisenhaluisten ammattilaisten työpaikka. Meiltä saat työkavereiksi alan parhaat asiantuntijat ja pääset työskentelemään mielenkiintoisella paikalla tietoturva-alan keskiössä. Uskomme yhteen hiileen puhaltamiseen ja roolisi rakentamiseen omien vahvuuksiesi kautta. Meillä osaajilla itsellään ja yhdessä on vapaus päättää miten, milloin, missä ja mitä asioita kukin tekee. Olemme joustavia toiminnoissamme ja ketteriä asiakkaiden toiveiden toteuttamisessa. Viime aikoina olemme olleet mukana esimerkiksi Mimmitkoodaa-projektissa avaamassa eettisen hakkeroinnin maailmaa sekä opettaneet ensimmäisenä maailmassa lukioikäisille eettistä hakkerointia. Kyberoppi-verkkokurssimme avulla taas asiakkaamme ovat kouluttaneet jo kymmeniä tuhansia työntekijöitään tunnistamaan ja välttämään keskeisimmät tietoturvariskit.

Kuten jo alussa nostimme esiin, meidän tavoitteemme on hyvä elämä. Niinpä kvartaalit ja eurot eivät koskaan ole olleet tekemisemme keskiössä. Oma hyvinvointimme ja jaksamisemme ovat meille sydämenasia, samalla kun jääräpäisesti pidämme kiinni asiakkaidemme absoluuttisesta tyytyväisyydestä.

Kun nyt pääsimme alkuun, olisi hienoa, jos seuraavaksi voisimme tutustua ja jutella kanssasi lisää näistä asioista.

Voit laittaa meille hakemuksen palkkatoiveineen rekry(at)2ns.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 27.2.2020. Jos sinulla on vielä mielessä jotain kysymyksiä ennen hakemista, Henri Sikiö vastaa mielellään kysymyksiisi puh. 050 462 3684, henri.sikio(at)2ns.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1339373
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Henri Sikiö, 050 462 3684, henri.sikio@2ns.fi