(Poistunut julkaisusta)

Online -tuottaja
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Haemme työkaveriksemme online-tuottajaa dna.fi:n kaupalliseen operointiin. Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus 31.12.2020 loppuun.

Tuottajana suunnittelet ja koostat sisältöjä DNA:n verkkopalveluihin, ja ylläpidät verkkokaupan tarjoomaa yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa. Osallistut myös markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja online-palvelukehityksen suunnitteluun ja toteutukseen oman vastuualueesi puitteissa. Osaat hyödyntää dataa osana julkaisuprosessia ja ostopolkua. Sinulla on kokemusta personoidusta sisällön ja käyttökokemuksen luomisesta sekä osaat huolehtia hakukoneoptimoinnista roolisi edellyttämällä tavalla. Myös online-analytiikka on sinulle tuttua, ja ymmärrät mitä A/B-testauksella ja konversio-optimoinnilla voi saada aikaan.

Etsimme oma-aloitteista työkaveria, jolla on monipuolista kokemusta ja osaamista sekä teknologiasta että sisällöistä. Asiantuntevan, mukavan ja nopealiikkeisen online-yksikkömme draivi kaikkeen tekemiseen syttyy yhteisestä tavoitteesta: tehtävämme on tukea asiakkaitamme tiedonhaussa, asioiden hoitamisessa ja palveluiden hankinnassa, koko asiakassuhteen elinkaaren ajan. Toimintamme tavoitteena on tehostaa DNA:n online-myyntiä, parantaa palvelun laatua ja inspiroida ihmisiä online-markkinoinnin keinoin.

Odotamme sinulta kokemusta digitaalisten palvelujen ylläpidosta. Olennaista työssäsi on käytössämme olevien verkkokauppa- ja sisällönhallintajärjestelmien syvällinen osaaminen. Tehtävän hoitaminen vaatii online-sisällön suunnittelun osaamista ja kykyä nähdä lopputulos asiakkaan silmin, sekä itsenäistä päätöksentekokykyä, tarkkuutta ja kykyä kantaa vastuu asiakkaille julkaistavista kokonaisuuksista. Tehtävä vaatii englannin kielen taitoa.

Miksi meillä DNA:lla viihdytään? Ammattilaistemme keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. Teemme työtä aina siellä, missä työ vaatii ja tuleva työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Käpylän DNA-talossa, jonka tarjoama nykyaikainen työympäristö on viihtyisä ja monimuotoinen. Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen sekä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Tarjoamme mutkattoman, rohkean ja nopean työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden näyttää osaamisesi ja kehittää osaamistasi edelleen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Sinkko, dna.fi kaupallinen operointi, paivi.sinkko@dna.fi, puh. 044 044 8031

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 15.11.2019 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ethän jätä hakemista viimeiseen päivään.