Online-tuottaja DNA Oyj:lle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Etsimme DNA:lle Jr. Online-tuottajaa osaksi uudistusprojekteja! Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden tutustua sisällöntuotannon, palvelumuotoilun ja datan pariin! Mikäli koet olevasi sisällöntuotannon ja palvelumuotoilun tulevaisuuden edelläkävijä, lue lisää ja hae jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista online-tuottajaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina DNA Oyj:lla.
TYÖNKUVA
Jr Online -tuottajan toimenkuvaasi kuuluu Dna.fi sisältö- ja tuotesivujen koostaminen ja luominen. Uuden sisällöntuotantoon lisäksi tehtävään sisältyy sisältöelementtien esim. tuotetietojen, lomakkeiden, kyselyiden ja bannerien päivittäminen ja ylläpito, Dna.fi elementteihin luotuihin sivuihin ja tuotteisiin liittyviin tukipyyntöihin vastaaminen. Tehtävässä teet yhteistyötä eri sidosryhmien, kuten markkinoinnin, kanssa. Työssä pääset oppimaan muun muassa personoinnista ja datan hyödyntämisestä. Ympärilläsi on osaava ja joustava tiimi, joka toimii pääasiassa sivustoihin liittyvissä tehtävissä.

Asiakasyrityksemme on mielenkiintoisella toimialalla ja onkin juuri valittu yhdeksi Suomen parhaimmista työpaikoista. DNA panostaa työntekijöiden hyvinvointiin muun muassa liukuvilla työajoilla ja isovanhempainvapaalla!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään sopiva koulutustausta. Rooli vaatii käytössä olevien sisällönhallintajärjestelmien perusosaamista. Sinulla on aikaisempaa kokemusta web-sivustojen suunnittelemisesta ja julkaisusta. Työotteesi on tarkka, dataorientoitunut ja kykenet itsenäiseen työhön sekä sinulla on kyky kantaa vastuu asiakkaille julkaistavista kokonaisuuksista. Kokemus palvelumuotoilusta katsotaan eduksi. Olet teknisesti orientoitunut, mutta sinun ei tarvitse osata koodata. Etsimällämme henkilöllä on erinomaiset vuorovaikutus- ja sosiaaliset taidot. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta
* Ymmärrystä web-sivustojen suunnittelemisesta ja julkaisusta
* Dataorientoitunut ajattelutapa
* Teknistä ymmärrystä
* Hyvät vuorovaikutus- ja sosiaaliset taidot
* Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on osaamista personoinnista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Helmikuu 2019

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Elokuuhun 2019 asti + jatko mahdollinen

Paikka: Käpylä, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 21.1.2019

Miltä arki DNAlla näyttää? Katso videolta lisää:Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
DnaOyj on suomalainen pörssilistattu tietoliikennekonserni, joka tarjoaa laadukkaita, viimeisintä teknologiaa hyödyntäviä puhe-, data- ja tv-palveluita. Yritys palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Vuonna 2015 kuluttajaliiketoiminnan osuus liikevaihdosta oli 72 prosenttia ja yritysliiketoiminnan osuus oli 28 prosenttia.

Miksi DNA:lla viihdytään? DNA:n ammattilaisten keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. Arvot nopeus, rohkeus ja mutkattomuus näkyvät aidosti arjessa ja työkulttuurissamme. Mutkaton työ mahdollistaa työn tekemisen juuri siellä, missä itse sen haluat tehdä. Kun haluat tulla toimistolle, työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Käpylässä sijaitsevassa monimuotoisessa DNA Talossa. Tarjoamme myös muita ison talon etuja, vaikkakin meille tärkeintä on kyetä tarjoamaan sinulle motivoivia ja haastavia työtehtäviä, joissa pääset loistamaan.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225627
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki