Online Sales Manager
Experis

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Life on Pohjoismaiden suurin terveysmyymäläketju, jolla on yli 300 toimipistettä Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Lifessa työskentelee Suomessa yli 100 Life-asiantuntijaa 74 myymälässä valtakunnallisesti. Haluamme auttaa asiakkaitamme erinomaisen palvelun ja asiantuntijuuden avulla löytämään tasapaino ravinnon, liikunnan ja levon välillä.

Oletko sinä henkilö, joka tuntee verkkokaupan parissa työskentelyn? Sytytkö mahdollisuudesta rakentaa ja kehittää digitaalisia palveluitamme? Onko projektijohtaminen sinulle luontaista? Meillä on sinulle tarjolla merkityksellinen rooli työyhteisössämme.

Haemme nyt Suomen verkkokaupan myynnin nostamiseen ja parhaan asiakaskokemuksen kehittämiseen innostavaa suunnannäyttäjää

ONLINE SALES MANAGERIA

Toimit jo hienosti käynnissä olevan verkkokaupan rakentamiseen, kehittämiseen ja siihen liittyvien projektien johtamisessa. Johdat myös 4 hengen tiimiäsi ja näytät suuntaa yhteiselle tekemiselle. Panostat kehitysprojektien tunnistamiseen, suunnitteluun, aikatauluttamiseen ja johtamiseen, myös ulkoisten sidosryhmien kanssa. Verkkokauppa-alustat ja erilaiset integraatiot ovat sinulle luontaista ja vahvaa osaamista, samoin kuin Google Ads -markkinointi ja analytiikka.

Viihdyt monipuolisessa ja myös moniportaisessa työssä. Kykenet ajoittain kiireisessäkin työympäristössä aikatauluttamaan omaa tekemistä ja siivität tiimiäsi onnistumiseen tuellasi. Teet tiivistä yhteistyötä muun organisaation kanssa. Tukenasi toimivat lisäksi myös Nordic-tason kollegat Ruotsissa ja Norjassa.

Toivomme vahvaa osaamista online-puolesta, mielellään kuluttajapuolelta, sekä kaupallista ajattelua. Esihenkilönä osaat motivoida ja saat tiimisi mukaan yhteiseen tekemiseen ja kehittämiseen. Henkilönä olet innostava ja saat muutkin innostumaan. Olet hyvä kuuntelija ja sosiaalisesti lahjakas. Englannin ja suomen kielen taitosi ovat sujuvalla tasolla. Tehtävä on määräaikainen äitiyslomansijaisuus 18 kuukauden ajan. Tämän jälkeen jatko on hyvin todennäköistä. Raportoit Suomen maajohtajalle.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden saada oma osaamisesi käytäntöön ja päästä vaikuttamaan lopputulokseen. Työ on itsenäistä ja tekemistä riittää laadukkaiden tuotteiden parissa vahvasti kehittyvässä työyhteisössä. Kannustavalla ja rennolla tiimihengellä tuemme ja autamme toisiamme menestymään tehtävissämme. Määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus jatkaa meillä verkkokaupan asiantuntijatehtävissä tai digitaalisen markkinoinnin parissa.

Kiinnostuitko? Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella mahdollisimman nopeasti mutta viimeistään 1.12.2021 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen Seniorikonsultit Henrik Grönqvist, henrik.gronqvist@fi.experis.com,
puh. 050 369 9464 ja Pirjo Levänen, pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529017
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Henrik Grönqvist
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa, Uusimaa, Uusimaa