(Poistunut julkaisusta)

Online Sales Development Manager
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2019

Online Sales Development Manager (Helsinki)

Onko myynnin kasvattaminen sinulle intohimo? Omaatko kokemusta digitaalisten palveluiden kehittämisestä? Haluatko mukaan kasvattamaan yhtä Suomen suurimmista kuluttajaverkkokaupoista?

Elisa onlinen myyntitiimi etsii Online Sales Development Manageria kasvattamaan verkkokauppamyyntiä entisestään.

Onlinetiimin vastuulla on Elisan kuluttajaverkkokaupan myynnin kasvattaminen tekemällä ja testaamalla asioita, joiden uskomme saavan liittymiä, laitteita ja palveluita kaupaksi. Työpäivämme koostuvat ideoinnista, ideoiden toteuttamisesta ja testaamisesta, tulosten analysoinnista ja seuraavien iteraatioiden suunnittelusta. Ja meillä on töissä hauskaa!

Päävastuunasi on verkkokaupan myynnin kasvun edistäminen yhdessä myyntitiimin, kasvutiimin, markkinoinnin, mediatoimistojen sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Suunnittelet ja konseptoit asioita, jotka pystyt toteuttamaan itsenäisesti tai yhdessä tiimin kanssa. Seuraat aktiivisesti eri medioiden ja alustojen tarjoamia mahdollisuuksia ja pyrit hyödyntämään niitä Elisan verkkokaupan myynnin kasvattamiseksi. Autat viemään eteenpäin Elisan sisäisten tiimien ymmärrystä tulospohjaisesta tekemisestä. 

Tämä tehtävä sopii erityisen hyvin tuloksista innostuvalle, ratkaisukeskeiselle ja kunnianhimoiselle digitaalisen markkinoinnin ja myynnin asiantuntijalle. Vastuullasi on markkinointiteknologioiden kehitys ja tuki sekä käytännön tekeminen. Pohjana tuloksekkaalle työnteolle on vahva käytännön osaaminen ja näkemys seuraavista osa-alueista ja halu kehittyä näissä entistä syvemmäksi asiantuntijaksi:

  • Taktinen markkinointi
  • hakukoneoptimointi
  • Smartly
  • Google Ads (ent. Adwords)
  • Google Analytics
  • Google Marketing Platform (ent. Doubleclick)
  • Datan koneellinen käsittely ja muokkaus

Tarjoamme ympäristön, jossa voit kehittyä yhä kovemmaksi ammattilaiseksi yhden Suomen suurimman verkkokaupan parissa, osaavan ja rennon tiimin, jossa on mukana niin elisalaisia kuin ulkopuolisia kasvukonsultteja, ja laajat vaikutusmahdollisuudet Elisan online-myynnin tekemiseen. Lisäksi Elisa tarjoaa hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan sekä kattavat työsuhde-edut. 

Kiinnostuitko? Lähetä meille 8.9. mennessä lyhyt hakemus, joka sisältää CV:si ja yhteystietosi. 

Haastatteluajankohdaksi on suunniteltu ensimmäisellä kierroksella 13. ja 16.9. (jätä hakemus nopeasti - haastatteluja voidaan käynnistää myös jo hakuaikana). Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Minna Siekkinen (minna.siekkinen@elisa.fi), jonka tavoitat puhelimitse (0452663677) parhaiten 30.8. 8-10 ja 3.9. 15-17.