(Poistunut julkaisusta)

On-site lähitukihenkilö
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Asiakkaamme on kansainvälinen tietotekniikan ulkoistuspalveluita tarjoava yritys, jolle etsimme nyt kokenutta On-Site Lähitukihenkilöä työskentelemään loppuasiakkaan toimitiloihin hyvien kulkuyhteyksienvarrelle Helsingin keskustaan. 


Työtehtävät

Tehtäviin kuuluu Windows työasemaympäristössä päätelaite -ja sovellusasennukset sekä näiden ylläpito ja tukitehtävät. Työskentelyyn kuuluu myös tukipyyntöjen vastaanottaminen, vianmäärittely, tekninen ongelmaratkaisu sekä käyttäjien tukeminen ja opastus erilaisissa työasemiin, printtereihin ja mobiililaitteisiin liittyvissä kysymyksissä. 

Edellytykset

Työ soveltuu datanomille, IT-tradenomille tai vastaavan it-alan koulutuksen omaavalle henkilölle, jolla on teknisen koulutustaustan ohella jo muutaman vuoden työkokemusta työasematuen parista. Arvostamme kaikkea IT-alan työkokemusta myös työharjoittelun-, kesätöiden - tai muuta kautta saatua ajan tasalla olevaa työkokemusta vastaavista it-tuki tehtävistä sekä tietotekniikkaan liittyvää harrastuneisuutta ja teknistä orientoituneisuutta, osaamista Windows käyttöjärjestelmien parista sekä asennus ja konfigurointi osaamisesta.

Tehtävä on hyvin itsenäinen ja valitulta henkilöltä tullaan edellyttämään itseohjautuvuutta, luotettavuutta ja täsmällisyyttä. Oleellista on myös annettujen ohjeiden noudattaminen sekä rohkeus kysyä epäselvissä tilanteissa. Kansainvälisessä yhtiössä työskentely edellyttää myös selkeää kommunikointikykyä suomen ja englannin kielellä.

Työtä tehdään pääasiassa yhdellä saitilla, mutta ajoittain saattaa tulla tuurauksia myös muilla saiteilla Helsingin ja Vantaan alueella. Ajokortti/oma auto ovat siksi isoksi eduksi tässä tehtävässä. 

Edut

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kerryttää työkokemusta suuresta ja kansainvälisestä asiantuntijaorganisaatiosta, osaavan tiimin tuen, mukavan työympäristön sekä mahdollisuuden uusien asioiden oppimiseen ja tekniseen kehittymiseen. Työtehtävä tarjoaa myös mahdollisuuden päästä näkemään ja oppimaan merkittävän organisaation IT-infran toimintaa sekä rakennetta. Näiden lisäksi tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden saada "jalkaasi oven väliin" tunnettuun ICT-alan palvelutoimijaan sekä ennakkoluulottomalla asenteella ja omalla toiminnallasi mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden urakehitykseesi!

Lisätiedot

Toivomme, että sinulla on valmius aloittaa työt joustavasti ja pystyt työskentelemään kokoaikaisesti toimistoaikojen puitteissa. 

Mikäli kiinnostuit, jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi pikaisesti, sillä hakuprosessi käynnistyy heti ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin ja kerromme tuolloin lisää asiakasympäristöstä sekä työtehtävästä.

Yhteyshenkilöt

Annastiina Korpi
annastiina@poolia.fi
+358 20 7290 835

Sigrid Puhilas-Ikonen
sigrid@poolia.fi
+358 20 7290 839

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter