(Poistunut julkaisusta)

Ompelutaitoinen tuotantotyöntekijä Sioen Ballisticsille!
Sioen Ballistics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019
Sioen Ballistics Oy
Sioen Ballistics Oy on markkinoiden johtava luotiliivien valmistaja. Asiakkaitamme ovat eri viranomaiset ja humanitääriset järjestöt. Tehtaamme sijaitsee Vantaalla, asiakkaamme ympäri maailmaa. Kuulumme belgialaiseen Sioen-konserniin, joka on listattu Brysselin pörssiin. https://sioenballistics.com/en
Toimenkuva
Kiinnostaako sinua tuotantotyöntekijän tehtävät? Haluatko työlläsi vaikuttaa siihen, että tuotteen loppukäyttäjät voivat suorittaa oman työnsä turvallisesti ja tehokkaasti? Jos vastasit näihin kysymyksiin myönteisesti, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme asiakasyrityksellemme Sioen Ballisticsille Vantaalle reipasta ja itsenäiseen työhön kykenevää tuotantotyöntekijää luotiliivien valmistukseen. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen (37,5h/vk), kolmen (3) kuukauden määräaikaisen työsuhteen syksylle, mutta töiden sujuessa ja asiakkaan tarpeen jatkuessa mahdollisuus sopimuksen jatkolle on olemassa.

Työtehtäviisi kuuluvat tuotannon eri vaiheet kuten esimerkiksi leikkuu, ompelu kokoonpano yms.

Tarjoamme sinulle:
-Mielenkiintoisen työympäristön
-Joustavan työajan (liukuma 6-9)
Odotamme sinulta
Työssä menestyminen edellyttää:
-Ompelutaitoa
-Hyvää suomen kielentaitoa
-Tarkkuutta

Eduksi katsomme
-Kokemus teollisuusompelukoneiden käytöstä
-Kokemus Lectran automaattileikkurin käytöstä
-Trukkikortti
Muut tiedot
Jos kiinnostuit paikasta niin käy hakemassa sitä hakuajan puitteissa osoitteessa vmp.fi. Kohdistathan hakemuksesi tehtävään Ompelutaitoinen tuotantotyöntekijä Sioen Ballisticsille! työpaikkailmoituksen alta löytyvästä hae työpaikkaa kohdasta. Liitä hakemukseesi myös CV ja palkkatoiveesi. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Helsingin Olli Nyman sähköpostitse osoitteesta olli.nyman@vmp.fi.
Kesto
3kk määräaikainen (mahdollisuus jatkoon)
Lisätietoja
Olli Nyman, olli.nyman@vmp.fi, 0504432915
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 29.06.2019 mennessä.