(Poistunut julkaisusta)

Ompelutaitoinen kankaanleikkaaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2018

Viihdytkö vastuullisessa ja itsenäisessä työssä kankaiden parissa? Oletko kiinnostunut suomalaisesta kalusteteollisuudesta?

Haemme asiakkaallemme Iskulle ompelutaitoista KANKAANLEIKKAAJAA.

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotantonsa Lahteen.

Työssäsi vastaat kankaanleikkuusta ompelimossa ja avustat tarvittaessa myös ompelutehtävissä. Odotamme sinulta huolellista ja tarkkaa työotetta sekä aiempaa kokemusta automaattileikkurin käytöstä ja teollisuusompelukoneista. Huonekaluteollisuuden tuntemus ja voimassa oleva työturvallisuuskortti on eduksesi. Työt tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, ja on alkuun määräaikainen työsuhde talvisesongin ajalle.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemus tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 31.12.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi