Ompelijoita/verhoilijoita Iskulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2018

Viihdytkö työssä, jossa pääset näkemään kättesi jäljen? Oletko kiinnostunut suomalaisesta kalusteteollisuudesta?

Haemme asiakkaallemme Iskulle Lahteen OMPELIJOITA/VERHOILIJOITA kesäsesonkiin.

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotannon Lahteen. Isku on sertifioinut laatu-, ympäristö ja turvallisuusjärjestelmänsä ja ne ovat ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001-standardien mukaiset. Lisäksi Iskulla on oman tuotannon kattava PEFC (CoC) järjestelmä eli kaiken Iskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua.

Työssäsi ompelet/verhoilet laadukkaita kotimaisia kalusteita alansa johtavassa teollisuusyrityksessä. Odotamme sinulta alan kokemusta sekä ammattitaitoa, tarkkuutta, tunnollisuutta ja aitoa ammattiylpeyttä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on eduksesi. Työ on pääasiassa päivätyötä, mutta odotamme valmiutta myös kaksivuorotyöhön.

Työ alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa ja kestää ainakin elokuun loppuun saakka.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä sähköinen hakemus oheisen linkin kautta viimeistään 18.3.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1109253
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.3.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme