(Poistunut julkaisusta)

Ompelijoita Lymed Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019Työn kuvaus:
  Lymed Oy on valmistanut suomalaisia lääkinnällisiä painevaatteita vuodesta 1993 lähtien Tampereella. Korkealaatuiset Lymed®-mittatilaustuotteet valmistetaan alusta loppuun asti Tampereella, eksklusiivisista materiaaleista. Jokainen mittatilaustuote valmistetaan yksittäin; tuotteelle piirretään omat kaavansa, joiden perusteella kappaleet leikataan sekä ommellaan käsityönä. Tämän takia Lymed voi toteuttaa haastavia tuoteratkaisuja sekä yksilöllisiä toiveita. Osaa Lymed®-tuotteista valmistetaan myös vakiokokoisina. Lymed®-tuotteita on saatavilla ympäri maailman.
 

Haemme asiakkaallemme Lymed Oy:lle kesätyöntekijöitä ompelijan tehtäviin.

 

Työhösi kuuluu erilaisten lääkinnällisten painevaatteiden ompelutyöt. Tuotteet ovat sekä sarjaa, että mittatilaustöitä. Tuotteiden käyttäjinä voi olla ihmiset tai eläimet, joten kykenethän tarvittaessa toimimaan myös nelijalkaisten kanssa.

 

Työssä menestyminen edellyttää tarkkaa ja ripeää työotetta. Ymmärrät tehokkuuden merkityksen tuotannossa ja pyrit saavuttamaan annetut tavoitteet ripeästi mutta tarkasti. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai aiempaa kokemusta teollisuusompelijan tehtävistä.

 

Työt alkavat maalis-/huhtikuussa ja kestävät 3-6 kuukautta. Haethan tehtävää pikaisesti osoitteessa www.adecco.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla hr Konsultti Sanna Heikkilä puh: 0405753208.
 Asiakkaan tehtävänimike:  Ompelija


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Heikkilä, 0405753208


Toimipaikka:  Tampere