(Poistunut julkaisusta)

Ompelijoita loppuvuoden sesonkiin Iskulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Viihdytkö työssä, jossa pääset näkemään kättesi jäljen? Haluaisitko olla osa korkealuokkaisten kotimaisten huonekalujen valmistusprosessia?

Haemme asiakkaallemme Iskulle OMPELIJOITA loppuvuoden sesonkiin Lahden tehtaalle.

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotannon Lahteen. Isku on sertifioinut laatu-, ympäristö ja turvallisuusjärjestelmänsä ja ne ovat ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001-standardien mukaiset. Lisäksi Iskulla on oman tuotannon kattava PEFC (CoC) järjestelmä eli kaiken Iskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua.

Ompelijana ompelet laadukkaiden kotimaisten kalusteiden verhoilumateriaaleja alansa johtavassa teollisuusyrityksessä. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta teollisuusompelukoneilla työskentelystä sekä tarkkuutta, tehokkuutta ja korkeaa työmoraalia. Arvostat työtäsi ja nautit, kun näet työsi jäljen. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksesi.

Työ Iskulla on määräaikainen työsuhde, joka alkaa sopimuksen mukaan loka-marraskuussa ja kestää tammikuun puoleenväliin saakka. Työ on pääasiassa päivätyötä, mutta toivomme valmiutta myös kaksivuorotyöhön.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus osoitteessa www.personalhuset.fi viimeistään 31.10.2019. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo! Voit liittää hakemuksesi mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Suomalainen 050 592 5575, katja.suomalainen@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi.

HYVÄÄ TYÖTÄ.

Tervetuloa seuraamaan meitä somessa ja saat ensimmäisenä tiedon uusista työpaikoista & hyödyllisiä vinkkejä työnhakuun @personalhusetfinland / @personalhusetlahti.