(Poistunut julkaisusta)

Ompelijoita kesätöihin Iskulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Viihdytkö työssä, jossa pääset näkemään kättesi jäljen? Haluaisitko olla osa korkealuokkaisten kotimaisten huonekalujen valmistusprosessia?

Haemme asiakkaallemme Iskulle OMPELIJOITA kesätöihin Lahden tehtaalle.

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotannon Lahteen. Isku on sertifioinut laatu-, ympäristö ja turvallisuusjärjestelmänsä ja ne ovat ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001-standardien mukaiset. Lisäksi Iskulla on oman tuotannon kattava PEFC (CoC) järjestelmä eli kaiken Iskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua.

Kesätyössä ompelijana ompelet laadukkaiden kotimaisten kalusteiden verhoilumateriaaleja alansa johtavassa teollisuusyrityksessä. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta teollisuusompelukoneilla työskentelystä sekä tarkkuutta, tehokkuutta ja korkeaa työmoraalia. Arvostat työtäsi ja nautit, kun näet työsi jäljen. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksesi.

Kesätyö Iskulla on määräaikainen työsuhde, joka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää vähintään elokuun loppuun saakka. Työ on pääasiassa päivätyötä, mutta toivomme valmiutta myös kaksivuorotyöhön.

Kiinnostuitko? Käy täyttämässä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi viimeistään 28.7.2019. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Me teemme arjestasi sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Olemme Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. www.personalhuset.fi

Seuraa meitä somessa ja saat ensimmäisenä tiedon uusista työpaikoista sekä vinkkejä työnhakuun @personalhusetfinland