(Poistunut julkaisusta)

Ompelija teollisuuteen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Onko teollisuusompelu sinulle tuttua ja laadukas työnjälki kunnia-asia? Saatat olla etsimämme tekijä!

Haemme OMPELIJAA Heinolaan.

Asiakkaamme valmistaa laadukkaita, kotimaisia tuotteita ja huonekaluja. Ompelijana osallistut tuotteiden valmistusprosessiin ompelemalla erilaisia verhoilumateriaaleja. Työt tehdään päivävuorossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus työllistyä myöhemmin asiakasyritykseemme. 

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta teollisuusompelukoneilla työskentelystä sekä tarkkuutta, tehokkuutta ja iloista työotetta. Arvostat laatua ja nautit, kun näet työsi jäljen. Teet työtä itsenäisesti, osana ammattitaitoista työyhteisöä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksesi. Työssä tarvitaan myös hyvää fyysistä kuntoa ja kaikki alan kädentaidot ovat pelkkää plussaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja iloiset työkaverit.

Olisiko tämä työ sinua varten?Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi tai liitä jo olemassa oleva profiilisi hakuun. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Suomalainen; katja.suomalainen@personalhuset.fi ja 050 592 5575.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Avainsanat: ompelu, teollisuus