Omatoimisia rakennusmiehiä sisustustöihin Kuopioon
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Rakennusmiehiä Kuopioon

Meillä olisi tarjota töitä muutamalle osaavalla ja omatoimiselle sisustuspuolen rakennusmiehelle. Asiakkaamme tekee saneerausremontteja kerrostaloasuntoihin ja nyt tarjolla oleva tehtävä on olla osatekijänä noissa remonteissa. Työtehtäviä ovat lattiamateriaalin vaihto, listoitukset, keittiökalusteiden asennus ja muut pienemmät sisustuspuolen työtehtävät. Maalauksiin ja seinien tasoituksiin sinun ei tarvitse sotkeentua. Työkohteet on Kuopion alueelle. Odotamme, että sinulla on muutaman vuoden kokemus vastaavista töistä ja pystyt tehdä itsenäisesti mainitut tehtävät kohteessa. Osaat laittaa laminaattia, vinyyliä, listat lattiaan ja kalusteet kiinnittää. Pystyt tarvittaessa vetämään silikonit ja saat jonkun laatankin tarttumaan, jos tarve vaatii. Laatoituksista riittää, että pystyt tarvittaessa välitilaan nappaamaan laatat, mutta muuten lattioita ja seiniä ei tarvitse ruveta laatoittamaan. Työkalut löytyy tarvittaessa asiakkaaltamme.

Odotamme, että sinulla on kokemuksen lisäksi positiivinen elämänasenne, halu tehdä töitä ja tarkka työnjälki. Saat aikaiseksi ja tykkäät työstäsi. Tarvitset omaa autoa kohteiden välillä liikkumiseen ja ennen töiden aloitusta pitää olla työturvallisuuskortti käytynä. Jos korttisi on mennyt vanhaksi, niin saamme sen uusittua ennen töiden alkua.

Töitä on asiakkaallamme tiedossa tämän hetken arvion mukaan pariksi kuukaudeksi aluksi. Jatko sovitaan yhdessä, jos korona ei sotke koko Kuopiota.

Työt alkavat asiakkaalla sopimuksen mukaan heti kesäkuun alussa.

TYÖTEHTÄVÄ: rakennusmies

TYÖPAIKAN SIJAINTI: 70110 Kuopio

TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan kesäkuun alussa. 

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa kokemusta sisäpuolen viimeistelytöistä
-Työturvallisuuskorttia
-Kykyä itsenäiseen työntekoon
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit: 
-Timo Ojanen, 0504755057 tai timo.ojanen@varvaamo.fi

Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan muissakin kuin työasioissa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1360969
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio