(Poistunut julkaisusta)

Omamekaanikko - Keskusautohalli Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Keskusautohalli Oy on perinteikäs varsinaissuomalainen autokauppayhtiö, joka on perustettu jo 1927. Se on yksi vanhimmista Suomessa toimivista autokaupoista ja henkilökunta koostuu 90:stä autokaupan ammattilaisesta. Keskusautohalli on kokenut ja vireä autokaupan toimija, jolle asiakastyytyväisyys on sydämen asia.

Etsimme huoltotoimintojen vahvistukseksi Omamekaanikkoa Salon toimipisteeseen

vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluu autojen huolto- ja korjaustoimet sekä asiakaspalvelu.

Toivomme sinulta:

Itsenäistä ja täsmällistä työskentelyotetta ja asiakaspalvelutaitoa. Sinulla on mahdollisesti aiempaa kokemusta korjaamo- ja huoltotoiminnasta tai alalle soveltuva tutkinto. Vastaat itsenäisesti omista asiakkaistasi ja heidän palvelustaan auton saapumisesta aina työn laskuttamiseen asti. Tiedotat asiakasta työn etenemisestä ja huolehdit asiakkaasta koko huollon ajan. 

Työskentelet Volvo-, Renault-, ja Dacia-merkkien parissa, joten näihin liittyvä kokemus luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti edustamiemme laadukkaiden automerkkien ja osaavien työkavereiden parissa. Panostamme henkilökuntamme säännölliseen koulutukseen ja osaamisen ylläpitoon.

Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja lisäksi tuntuvan provision työmyynnistä sekä asiakastyytyväisyydestä.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Valittavan henkilön työsuhde alkaa sopimuksen mukaan / syyskuun alussa.

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo. Hakea voit seuraavilla tavoilla:

1. Suomen Henkilöstötalon hakusivu: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/tyopaikat/

2. Lähettämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Otsikoi viestisi ”Mekaanikko Salo”.

3. Ilmoittamalla kiinnostuksesi tekstiviestillä numeroon: 050 4404277. Kirjoita viestiin "Mekaanikko Salo" niin soitamme sinulle takaisin.

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä Suomen Henkilöstötalolla antaa Jenni Räikkönen 010 2306523, jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työhön? Vinkkaa hänestä meille ja voit itse tienata! Vinkata voit täällä:https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/. Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 300 euroa!