(Poistunut julkaisusta)

Omakotitalorakentamisen työnjohtaja
DEN Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Etsimme maarakentamisen liiketoimintaamme uutta omakotitalorakentamisen työnjohtajaa pääkaupunkiseudulle!

Onko sinulla jo kokemusta omakoti-, paritalo- tai pientalokohteista? Oletko koulutustaustaltasi joko yhdyskuntatekniikan insinööri, yhdyskuntatekniikan teknikko tai oletko kenties hankkinut osaamisesi useiden vuosien saatossa työssä oppimalla? Oletko asiakaspalveluhenkinen, joustava ja toimit määrätietoisen tehokkaalla työskentelyotteella? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme työnjohtaja.

Omakotitalorakentamisen työnjohtajana

  • huolehdit omakotitaloprojektien taloudellisesta, aikataulullisesta ja sujuvasta etenemisestä
  • vastaat omakotitaloprojektien työmaatoiminnasta ja työnvalvonnasta
  • teet yhteistyötä työmaiden toteutusryhmän sekä oman liiketoiminta-alueesi projektipäällikön kanssa
  • osallistut ennakkovalmisteluihin yhdessä alueesi projektipäällikön ja tiimisi kanssa tuoden mukaan teknisen osaamisesi
  • haet tarvittavat luvat, hoidat yhteydenpidon viranomaisten kanssa ja huolehdit, että kaikki tarpeellinen on rakentamista varten valmiina.
  • huolehdit perehdyttämisestä sekä valvot työn laatua ja työturvallisuutta
  • hoidat projektien läpiviennin tehokkaasti, taloudellisesti ja aikataulun mukaisesti. Vastaat projektin onnistumisesta
  • olet tärkeässä roolissa toimintaprosessien sekä järjestelmien kehittämisessä yhteistyössä projektipäällikön kanssa

Me DENiläiset olemme energinen joukkue ja teemme merkityksellistä työtä. Arvostamme toinen toisiamme, kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja olemme alamme suunnannäyttäjä. Yhteinen tavoitteemme on olla alan paras työyhteisö. Meillä saat rennon ja itsenäisen työilmapiirin sekä houkuttelevat ja kattavat henkilöstöedut!

Nyt on siis tuhannen taalan paikka liittyä DENin menestystarinaan. Hae tehtävään mahdollisimman pian ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen Ollille tai Timolle olli.maunula@pohjanteko.fi  tai timo.saaskilahti@pohjanteko.fi viimeistään 20.6.2019 mennessä.  Ollille voit myös soittaa numeroon 040 060 4222 ja kysyä tehtävästä lisää. Paikka täytetään välittömästi sopivan työntekijän löydyttyä.