(Poistunut julkaisusta)

Omaisuusvakuutuksen Senior Underwriter
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Haemme nyt joukkoomme Espoon kampukselle kansainvälisten omaisuusohjelmien parissa työskentelevää 

Senior Underwriteria

Senior Underwriterina sinulla tulee olla hyvä käsitys globaalien yritysasiakkaiden toimintaympäristöstä, erityisesti omaisuus-, keskeytys- ja riippuvuuskeskeytysriskien näkökulmasta. Kykenet tunnistamaan riskit ja syy-seuraussuhteet ja löydät niihin asiakaslähtöiset vakuutusratkaisut, usein yhdessä kansainvälisten meklareiden kanssa. 

Parhaat edellytykset tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen antaa soveltuva tekninen koulutus ja/tai metsä-, metalli-, rakennus-, kemian- tai energiateollisuuden parissa hankittu vankka riskienhallintaosaaminen. Sinulla voi olla aiempaa työkokemusta esimerkiksi vakuutusyhtiöstä, meklarin tehtävistä tai teollisuudesta. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta hyviä matemaattisia valmiuksia sekä laskentaohjelmien hyvää hallintaa. Suomen kielen lisäksi erinomainen englannin kielen taito on tehtävässä perusedellytys, sillä omaisuusohjelmissa työkieli on pääsääntöisesti englanti, ja neuvottelut kansainvälisten meklareiden ja partnereiden kanssa käydään englanniksi. Ruotsin tai muiden kielten osaaminen lasketaan eduksi.  

Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee kyetä työskentelemään ja tekemään päätöksiä itsenäisesti, mutta olla samalla myös hyvä tiimipelaaja. Työskentelet positiivisella otteella ja siedät myös painetta, epävarmuutta ja stressiä. Tehtävään liittyy jonkin verran matkustamista. 

Tarjoamme haastavan, mutta mielenkiintoisen ja palkitsevan työtehtävän. Meillä on erinomaiset henkilöstöedut sekä mukava ja kannustava työyhteisö, joka auttaa sinua menestymään ja kehittymään tehtävässäsi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Seppo Lipsunen, seppo.lipsunen@lahitapiola.fi, puh. 0400 445 488. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8–18, voit jättää myös soittopyynnön. 

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 18.10. mennessä tässä osoitteessa.