(Poistunut julkaisusta)

Omaguru-asiantuntijaksi
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Maineikas Omaguru-joukko kasvaa Elisalla. Etsimme uusia OMAGURU-ASIANTUNTIJOITA Vaasaan, Tampereelle ja Joensuuhun.

Haluamme tarjota sinulle paikan tulla kasvamaan timanttiseksi Omaguruksi Elisalla! Tarjolla on nyt mahdollisuus määräaikaiseen työhön (12kk) alkaen huhti-toukokuun vaihteessa. Kesän saat tehdä kokoaikaisena ja kesän jälkeen sinulla on hyvä mahdollisuus jatkaa työtä osa-aikaisena, kuitenkin vähintään 20h viikossa. Osa-aikaisena sinä kerrot meille milloin voit tehdä töitä ja me tarjoamme sinulle vuoroja vain niille ajoille, jotka sinulle sopii. Olemme joustavia työvuorojen suhteen, joten myös määräaikaisuuden alku huhti-toukokuussa on sovittavissa osa-aikaiseksi esimerkiksi sinun opintojesi takia. Työsopimus tehdään Baronan kanssa ja olet siis Elisalla vuokratyöntekijänä.

Mutta hetkinen, mikä ihmeen Omaguru? Vilkaisehan täältä mistä on kysymys!

Työtäsi on siis aivan tavallisiin arkipäivän tietotekniikkaan liittyviin kysymyksiin vastaaminen. Tarjoat niihin Omaguruna markkinoiden asiakaskeskeisimmän avun elämyksellisellä ja mieleenpainuvalla tavalla. Sinun ei tarvitse olla tietotekniikan nörtti, vaan kiinnostus teknisiin härpäkkeisiin ja vempaimiin riittää. Tärkeintä on, että vuorovaikutustaitosi ovat kunnossa.

Me perehdytämme sinulle yleisimmät asiakaspulmat ja kaikki muut tarvittavat työkalut. Näin pääset hyvin alkuun, saat jatkuvaa tukea muilta kollegoilta ja pääset kehittämään itseäsi laajalla skaalalla työn ohella. Annamme sinulle mallin selkeään työntekoon ja oppimiseen sekä valmennamme asiakaskohtaamis- ja vuorovaikutustaitosi huippuunsa. Palvelun luonteen vuoksi sinulla on laaja palvelemisen vapaus - pääset hyödyntämään ja kehittämään omia vahvuuksiasi.

Sinusta tulee hyvä Omaguru-asiantuntija, kun omaat avoimen asenteen, riittävästi teknistä harrastuneisuutta sekä halua panostaa omaan jatkuvaan kehittymiseen. Katsomme suureksi eduksesi jos edellä mainittujen lisäksi puhut suomen lisäksi sujuvasti ruotsia!

Maksamme tehtävästä ICT-alan mukaista palkkaa 5-tason mukaan: 2261€/kk (kokoaikainen).

Meillä nautit vuokratyöntekijänäkin ison talon hyvistä eduista. Ja sinulla on mahdollisuus kehittyä tehtävässä ja tulevaisuudessa tulla palkatuksi suoraan Elisalle. Suurin arvo ja etu on loistava porukka ympärillä ja Elisalla vallitsee aito luottamus työntekijöihin ja sen mukainen vapaus ja joustavuus. Voit lukea lisää hyviä syitä täältä!

Kiinnostuitko? Hyvä, hae nyt Omaguruksi!

Jäikö jokin asia vaivaamaan tai kaipaat lisätietoja? Voit soittaa yhteyspäällikkö Janne Heikkilälle ja kysyä vielä mieltä kaihertavat kysymykset. Jannen tavoitat numerosta 050 5067455.