Omaguru-asiantuntijaksi Elisalle Vaasaan
Elisa Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2021

Maineikas Omaguru-joukko kasvaa Elisalla. Etsimme nyt uutta ruotsin kielen taitoista Omaguru-asiantuntijaa Vaasaan! Oletko kiinnostunut tietoteknisten ongelmien ratkaisemisesta ja asiakaspalvelu on sinun juttusi? Mikäli vastasit kyllä, meillä saattaisi olla sinulle monipuolinen työpaikka Omaguru-asiantuntijana.

Haluamme tarjota sinulle paikan tulla kasvamaan timanttiseksi Omaguruksi Elisalla! Tarjolla on nyt mahdollisuus määräaikaiseen työhön (12kk), jossa työtunteja on viikossa 20-37,5h. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mutta hetkinen, mikä ihmeen Omaguru? Vilkaisehan täältä, mistä on kysymys!

Haemme nyt joukkoomme uutta Omaguru-asiantuntijaa moniosaajan rooliin. Omaguru-moniosaaja palvelee asiakkaita monipuolisesti eri palvelukanavia hyödyntäen, palvelupisteellä, puhelinpalvelussa, myös chatin kautta. Roolissasi kommunikoit sujuvasti suomeksi, ruotsiksi, sekä englanniksi. Työtäsi on aivan tavallisissa arkipäivän tietoteknisissä pulmissa auttaminen, joihin tarjoat markkinoiden asiakaskeskeisimmän avun elämyksellisellä ja mieleenpainuvalla tavalla. Omagurussa myynti on tietenkin osa erinomaista asiakaspalveluamme, toivommekin sinulta myynnillistä otetta tekemiseen. Tämän lisäksi pääset tekemään asiakkaille myös kuitusuunnitelmia. Sinun ei tarvitse olla velho tietoteknisissä asioissa, vaan kiinnostus teknisiin härpäkkeisiin ja vempaimiin riittää. Tärkeintä on, että vuorovaikutustaitosi ja asenne uuden oppimiseen ovat kunnossa.

Me perehdytämme sinulle yleisimmät asiakaspulmat ja kaikki muut tarvittavat työkalut. Näin pääset hyvin alkuun, saat jatkuvaa tukea muilta kollegoilta ja pääset kehittämään itseäsi laajalla skaalalla työn ohella. Annamme sinulle mallin selkeään työntekoon ja oppimiseen sekä valmennamme asiakaskohtaamis- ja vuorovaikutustaitosi huippuunsa. Palvelun luonteen vuoksi sinulla on laaja palvelemisen vapaus - pääset hyödyntämään ja kehittämään omia vahvuuksiasi.

Sinusta tulee hyvä Omaguru-asiantuntija, kun omaat avoimen asenteen, riittävästi teknistä harrastuneisuutta sekä halua panostaa omaan jatkuvaan kehittymiseen. Katsomme suureksi eduksesi, jos edellä mainittujen lisäksi puhut suomen lisäksi sujuvasti ruotsia!

Omaguruna opastat ja neuvot asiakkaita laitteisiin ja palveluihin liittyvissä tietoteknisissä kysymyksissä. Autat älypuhelimien ja tablettien käyttöönotossa, opastat tietoturva-asioissa, asennat ohjelmistoja ja sovelluksia sekä teet vianselvitys- ja korjaustehtäviä ja tietokoneiden ohjelmistollisia huoltoja palveluhinnaston mukaisia veloituksia vastaan.

Työsopimus tehdään Baronan kanssa ja olet Elisalla vuokratyöntekijänä. Meillä nautit vuokratyöntekijänäkin ison talon hyvistä eduista ja sinulla on mahdollisuus kehittyä tehtävässä ja jatkaa mahdollisesti määräaikaisuuden jälkeenkin. Suurin arvo ja etu on loistava porukka ympärillä ja Elisalla vallitsee aito luottamus työntekijöihin ja sen mukainen vapaus ja joustavuus. Voit lukea lisää hyviä syitä täältä!

Kiinnostuitko? Hyvä, hae nyt Omaguruksi!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään luottotietojen tarkistus, huumetestaus sekä turvallisuusselvitys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot