(Poistunut julkaisusta)

Omaguru-asiantuntijaksi Elisalle Vaasaan
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Maineikas Omaguru joukkomme kasvaa Elisassa – nyt Vaasassa!

Haluamme tarjota sinulle paikan tulla kasvamaan timanttiseksi Omaguruksi meidän seurassamme!

Pääset mukaan jatkamaan Omagurun menestystarinaa sillä muodostamme nyt uuden tiimin Vaasaan, jonne haemme uusia OMAGURU-ASIANTUNTIJOITA. Tarjolla on nyt työtä koko- tai osa-aikaisena, riippuen sinun elämäntilanteestasi.

Mutta hetkinen, mikä ihmeen Omaguru?

Vilkaise täältä mistä on kysymys!

Tutustu Elisan asiakaspalveluun täältä!

Siis aivan tavallisia arkipäivän tietotekniikkaan liittyviä kysymyksiä, joihin tarjoat Omaguruna markkinoiden asiakaskeskeisimmän avun elämyksellisellä ja mieleenpainuvalla tavalla. Sinun ei tarvitse olla tietotekniikan nörtti, vaan kiinnostus teknisiin härpäkkeisiin ja vempaimiin riittää. Tärkeintä on, että vuorovaikutustaitosi ovat kunnossa.

Me perehdytämme sinulle yleisimmät asiakaspulmat ja kaikki muut tarvittavat työkalut. Näin pääset hyvin alkuun, saat jatkuvaa tukea muilta kollegoilta ja pääset kehittämään itseäsi laajalla skaalalla työn ohella. Annamme sinulle mallin selkeään työntekoon ja oppimiseen sekä valmennamme asiakaskohtaamis- ja vuorovaikutustaitosi huippuunsa. Palvelun luonteen vuoksi sinulla on laaja palvelemisen vapaus - pääset hyödyntämään ja kehittämään omia vahvuuksiasi.

Sinusta tulee hyvä Omaguru-asiantuntija, kun omaat avoimen asenteen, riittävästi teknistä harrastuneisuutta sekä halua panostaa omaan jatkuvaan kehittymiseen. Ja yksi tärkeä asia on, että puhut sujuvasti ruotsia!

Maksamme ICT-alan mukaista palkkaa, johon voit myös itse vaikuttaa omalla asenteellasi. Tärkeimmät ovat kuitenkin ihmiset ympärillämme, sekä aito luottamus työntekijöihin ja sen mukainen vapaus ja joustavuus.

Tulisitko meidän kanssamme rakentamaan uutta Omaguru tiimiä ja tekemään siitä juuri itsellesi sopivanlainen?

Hakijoille tehdään luottotietojen tarkistus sekä huumetestaus.

Rekrytointiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Baronalle Viivi Härköseen, puh. 050 596 6328 tai sähköpostitse: viivi.harkonen@barona.fi.