(Poistunut julkaisusta)

Omaguru-asiantuntijaksi Elisalle IsoKristiinan myymälään
Elisan myymälä, IsoKristiina Lappeenranta

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2018

Elisa Oyj hakee Omaguru-asiantuntijaa Lappeenrantaan IsoKristiinan myymälään.

Omagurussa tarjoamme asiakkaille markkinoiden asiakaskeskeisimmän avun elämyksellisellä ja mieleenpainuvalla tavalla. Kasvumme perustana on Gurujen asiakasymmärryksen, ammattitaidon ja vuorovaikutustaitojen jatkuva kehittyminen. Haluatko tulla mukaan kasvamaan meidän kanssamme?

Elisa Omaguru auttaa kodin tietotekniikan haasteissa. Teemme ihmisten tietotekniikka-arjesta sujuvaa ja mahdollistamme täyden hyödyn ja ilon kodin tietotekniikasta. Palvelemme valtakunnallisesti puhelimitse ja asiakkaiden kotona sekä Omaguru-palvelupisteillä Elisan myymälöissä.

Haemme nyt Omaguru -asiantuntijaa Lappeenrantaan IsoKristiinan Omaguru -palvelupisteeseen aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen 31.1.2019 ja tehtävä on kokoaikainen. Kun näytät kyntesi tehtävässä, niin sinulla on mahdollisuus saada toistaiseksi voimassa oleva työsuhde Elisalle.

Omaguruna opastat ja neuvot asiakkaita laitteisiin ja palveluihin liittyvissä tietoteknisissä kysymyksissä. Autat älypuhelimien ja tablettien käyttöönotossa, opastat tietoturva-asioissa, asennat ohjelmistoja ja sovelluksia sekä teet vianselvitys- ja korjaustehtäviä ja tietokoneiden ohjelmistollisia huoltoja palveluhinnaston mukaisia veloituksia vastaan. Markkinoit omaa palvelupistettäsi sisäisissä kanavissa ja erilaisissa tapahtumissa. Sinulla on myös mahdollisuus päästä osallistumaan tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen.

Tehtävässä menestyt, kun sinulla on:

  • Yrittäjähenkistä asennetta; teet itse jokaisesta työpäivästäsi menestyksekkään!

  • Aloitteellinen ja vastuullinen ote asioista

  • Kykyä heittäytyä asiakaspalvelutilanteeseen ja halua tehdä siitä asiakkaalle elämyksellinen

  • Tahtoa kehittyä ja oppia huipputulosta tekeväksi huipputekijäksi

  • Empaattinen ote asiakkaisiin

sekä

  • Tuoretta kokemusta käytännön myynnillisestä asiakaspalvelutyöstä

  • Näyttöjä tuloksekkaasta työskentelystä tavoitteellisessa ympäristössä

  • Harrastuneisuutta tietotekniikka-asioissa

  • Hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja

  • Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä käyttämään tietotaitoasi sekä oppimaan kosolti uutta erittäin mielenkiintoisessa työssä, jossa jokainen päivä on erilainen.

Tähän tehtävään kannattaa hypätä mukaan, mikäli nautit kiireettömästä asiakaskohtaamisesta ja arvostat mahdollisuutta päästä itse suunnittelemaan sekä kehittämään työhösi liittyviä toimintamalleja ja parhaita käytäntöjä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Essi Lindholm, 0438244191, essi.lindholm@barona.fi.

Tehtävään valituista henkilöistä teetetään luottotietoselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Lähetä hakemuksesi heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!