(Poistunut julkaisusta)

Omaguru-asiantuntija Hämeenlinnaan
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Elisa Omaguru auttaa kodin tietotekniikan haasteissa. Teemme ihmisten tietotekniikka-arjesta sujuvaa ja mahdollistamme täyden hyödyn ja ilon kodin tietotekniikasta. Palvelemme valtakunnallisesti puhelimitse ja asiakkaiden kotona sekä Omaguru-palvelupisteillä Elisan myymälöissä.

Etsimme Elisan Omaguru-palvelupisteelle Hämeenlinnan kauppakeskus Goodmaniin uutta Omaguru-asiantuntijaa.

Omaguruna opastat ja neuvot asiakkaita laitteisiin ja palveluihin liittyvissä tietoteknisissä kysymyksissä. Autat älypuhelimien ja tablettien käyttöönotossa, opastat tietoturva-asioissa, asennat ohjelmistoja ja sovelluksia. Teet vianselvitys- ja korjaustehtäviä sekä tietokoneiden ohjelmistollisia huoltoja palveluhinnaston mukaisia veloituksia vastaan. Markkinoit omaa palvelupistettäsi sisäisissä kanavissa ja erilaisissa tapahtumissa. Sinulla on myös mahdollisuus päästä osallistumaan tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen.

Tehtävässä menestyt, kun sinulla on:

  • Yrittäjähenkinen asenne; teet itse jokaisesta työpäivästäsi menestyksekkään!

  • Aloitteellinen ja vastuullinen ote tekemiseen

  • Kykyä heittäytyä asiakaspalvelutilanteeseen ja halua tehdä siitä asiakkaalle elämyksellinen

  • Tahtoa kehittyä huipputulosta tekeväksi huipputekijäksi. - Tuoretta kokemusta käytännön myynnillisestä asiakaspalvelutyöstä

  • Näyttöjä tuloksekkaasta työskentelystä tavoitteellisessa ympäristössä

  • Harrastuneisuutta tietotekniikka-asioissa

  • Hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä käyttämään tietotaitoasi sekä oppimaan kosolti uutta erittäin mielenkiintoisessa työssä, jossa jokainen päivä on erilainen. Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva.

Me Elisalla tarjoamme sinulle tavoitteellisen työn, mukavat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Jos kiinnostuit ja sinulla on siihen liittyen kysyttävää, niin ota yhteyttä Kimmoon (puh. 0504301633, kimmo.paananen@elisa.fi).
 
Toimithan nopeasti – aloitamme hakemusten käsittelyn ja sopivien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana.