OMA-valmentaja / Työllisyys- ja kasvupalvelut
Tampereen kaupunki, Työllisyys- ja kasvupalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2021

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut ovat osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Tuotamme tavoitteellisia, yksilöllisiä ja työelämälähtöisiä kumppanuuteen perustuvia palveluita työnhakija- ja yritysasiakkaille. Tavoitteenamme on kehittää työnhakijoiden osaamista ja työelämätaitoja sekä edistää työnantajien osaavan työvoiman saatavuutta Tampereella ja Pirkanmaalla. Lisäksi koordinoimme Tampereen kaupungin maahanmuuttotyötä sekä kansainvälisten osaajien houkutteluun liittyviä yrityspalveluita. Kasvupalvelukokonaisuuteen kuuluu myös Tampereen kaupungin yritys- ja työnantajapalvelujen järjestäminen ja kehittäminen.

Haemme OMA-valmentajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen 1.9.2021-30.6.2023.

OMA-valmentajan tehtävänä on edistää työttömien työnhakijoiden työllistymistä ja koulutukseen ohjautumista. Hän vastaa omien asiakkaidensa palvelutarpeen arvioinnista, työllistymissuunnitelman laatimisesta, kokeilulain mukaisten palvelujen toteuttamisesta ja ohjaamisesta palveluihin, joilla edesautetaan asiakkaiden työllistymistä sekä työllistymissuunnitelman toteutumisen seurannasta. Tehtävä sisältää laaja-alaista julkisen vallan käyttöä asiakkaan koko palveluprosessissa. Työssä onnistuminen edellyttää kykyä hallita ja osata soveltaa työtä ohjaavaa lainsäädäntöä.

Työllistymisen ja jatkuvan oppimisen palveluissa OMA-valmentajan asiakkaat ovat pääasiassa työllistymisen vaiheessa olevia työnhakijoita, joiden työnhakua ja työllistymistä edistetään yhdessä muiden ammattilaisten kanssa yksilöllisiä työllistymispolkuja räätälöiden. Asiakkailla voi olla myös osaamisen kehittämisen tai urasuunnittelun tarpeita ja OMA-valmentajan tehtäviin kuuluu ohjaus asiakkaan tarvitsemiin palveluihin. OMA-valmentajan työ sisältää yhteistyötä yritysten ja työnantajien kanssa sekä verkostoyhteistyötä muiden kumppaneiden kanssa. Toivomme sinulta kokemusta asiakastyöstä ja ryhmien ohjaamisesta sekä palveluhenkisyyttä ja valmennuksellista työotetta. Onnistuaksesi tässä tehtävässä tarvitset luontevia ja aktiivisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Eduksi katsotaan Tampereen seudun työnantaja-, oppilaitos- ja palveluntuottajaverkon tuntemus sekä työllisyys- ja yrityspalvelujen tuntemus. Englannin kielen taito luetaan myös eduksi.

Käytämme viroissa 6 kuukauden koeaikaa. Pyydämme, että liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Annika Peltomaa, puh. 044 431 4260, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 26.7.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista p. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Annika Peltomaa, puh. 044 431 4260, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot