(Poistunut julkaisusta)

Oma Säästöpankkilaisia
Oma Säästöpankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2019

 

HALUATKO MUKAAN MENESTYSTARINAAN?

OmaSp on Suomen nopeimmin kasvava tyytyväisten asiakkaiden pankki. Seinäjoen keskustan konttorin muuttaessa uusiin toimitiloihin, vahvistamme tiimiämme henkilöillä, joille asiakkaiden palveleminen on intohimo.

RAHOITUSPÄÄLLIKKÖNÄ vastaat henkilöasiakkaiden kokonaisvaltaisesta palvelemisesta. Olet tulosvastuussa uusien asiakkaiden hankinnasta ja myynneistä. Vastaaat henkilöasiakasneuvojien koutsaamisesta ja kouluttamisesta.

BACK OFFICEEN haemme sinua, joka olet jo valmis osaaja asiakirjatuotannon tehtävissä. Eduksi on aikaisempi kokemus vastaavissa tehtävissä.

BACK OFFICEEN haemme osaajaa päivittäisasioinnin tehtäviin. Vastuullasi ovat mm. kirjaukset, etäkaupat sekä asiakkuuden siirrot. Työnkuvasi on laaja ja tehtävässä pääset kehittymään ja oppimaan uutta.

PALVELUNEUVOJANA vastaat asiakkaidemme kokonaisvaltaisesta palvelemisesta, myynneistä ja uusasiakashankinnasta.

INFOHOSTINA pääset työskentelemään konttorimme näkyvimmällä paikalla, otat asiakkaamme ensimmäisenä vastaan iloisella hymylläsi tervehtien, ohjaat eteenpäin oikeille palveluhenkilöille ja tarjoilet kahvit. Pidät välittömällä olemuksellasi positiivista henkeä yllä koko pankkisalissa.Tehtäviisi kuuluu lisäksi erilaisten tilaisuuksien ja kokouksien järjestäminen.

Haemme sinua, jolle palveleminen, myynti, tuloksellisuus ja työ ovat intohimo. Sinulla on unelmia ja tavoitteita, jotka liittyvät toisten ihmisten palvelemiseen ja huippunäyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä tai uusasiakashankinnasta.

Löytyykö sinusta yrittäjähenkisyyttä, uskallusta, optimismia ja paloa menestyä? Jos vahvuuksiasi ovat sosiaalisuus, positiivisuus, ahkeruus ja korkea työmoraali, sinulla on mahdollisuus menestyä meillä.

Me työnantajana lupaamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän sekä innostavan työyhteisön. Monipuolisten henkilöstöetujen lisäksi sinulla on mahdollisuus urapolkuun meillä.

Jos haluat jatkamaan suomalaisen kasvavan pankin menestystarinaa, tee videohakemus, jossa kerrot itsestäsi, työhistoriastasi sekä perustelet, miksi olet oikea henkilö tehtävään. Lähetä CV ja linkki videohakemuksesi 15.8.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@omasp.fi otsikolla Seinäjoki rekry ja hakemasi tehtävä.

Lisätietoja tehtävistä 31.7. klo 12-14 antaa konttorinjohtaja Nico Warde p. 040 482 4452.