(Poistunut julkaisusta)

Oma-aloitteinen toimitilahuoltaja kulttuurikohteeseen
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.

Palmian siivouspalveluissa pääset varmistamaan kaupunkilaisten tilojen viihtyvyydestä. Siivouspalveluiden asiantuntijana pidät osaltasi tilat puhtaina ja varmistat, että elinympäristömme säilyy viihtyisänä. Miljoonien päivittäin puhdistettavien neliöiden parissa riittää työmahdollisuuksia moneen makuun ja moneen eri elämäntilanteeseen sopivaksi.

Haemme energiseen joukkoomme TEHOKASTA TOIMITILAHUOLTAJAA. Työtä tehdään keskustakirjasto Oodissa.

Toimitilahuoltajana työnkuvaasi sisältyy muun muassa siivoustyötä ja asiakaspalvelua. Tulet osaksi 7 hengen tiimiämme. Työ on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat arkisin klo 6:00 – 24:00 välille ja viikonloppuisin klo 7:00 – 23:00.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 2 vuoden ajalta tai suoritettua alan tutkintoa. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen kielen taitoa. Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen, joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikaisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Avainta-työehtosopimuksen mukaiset hyvät lisät ja runsaat lomapäivät. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja antaa palveluesimies Branimir Petkov numerosta 0405723847

Täytä hakemus osoitteessa www.palmia.fi/avoimettyopaikat mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.3 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.