(Poistunut julkaisusta)

Oma-aloitteinen taloushallinnon assistentti Lahteen!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019
Onko sinulla kaupallinen koulutustausta ja valmiudet toimia kirjanpitoon liittyvissä tehtävissä sekä jo kokemusta taloushallinnon tehtävistä? Etsimme proaktiivisen ja ennakoivan työotteen omaavaa taloushallinnon assistenttia tekstiilialalla toimivalle asiakasyrityksellemme Lahteen. Tulet työskentelemään osaavassa tiimissä, joten oikean asenteen omaavalle hakijalle tämä on mahtava tilaisuus päästä oppimaan kokeneemmilta konkareilta. Etenemme haussa nopealla aikataululla, joten lähetä hakemuksesi jo tänään!
KUVAUS
Etsimme itsenäistä ja omatoimista taloushallinnon assistenttia vastaamaan monipuolisista taloushallinnon työtehtävistä. Tulet tekemään kirjanpitoa, hoitamaan osto- ja myyntireskontraa sekä luotonvalvontaa ja osallistumaan tilinpäätöksiin. Lisäksi tulet toimimaan taloushallinnon yhteyshenkilönä sidosryhmien, kuten tilitoimiston, kanssa.

Tarjoamme


* Kattavan työnkuvan osana tunnettua brändiä
* Erittäin mukavan ja sinua tukevan tiimin


Tulet työskentelemään osana noin kymmenhenkistä kokenutta tiimiä, joten tämä on mahtava paikka päästä oppimaan kokeneemmilta kollegoilta. Työssäsi pääset tekemään myös kansainvälistä yhteistyötä ulkomaisten sidosryhmien kanssa.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Kirjanpidon työtehtävät
* Myynti- ja ostoreskontran hoitaminen
* Osallistuminen tilinpäätöksiin
* Luotonvalvontaan liittyvät tehtävät
* Yhteistyö ja kommunikointi sidosryhmien, esim. tilitoimiston, kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on kaupallinen koulutustausta ja valmiudet toimia kirjanpitoon liittyvissä tehtävissä. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen, ennakoiva ja huolellinen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi työhön liittyvissä asioissa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Kaupallinen koulutustausta, esim. tradenomi
* Proaktiivinen, oma-aloitteinen ja ennakoiva työote
* Tarkka ja huolellinen työskentelytapa
* Kyky oppia nopeasti ja etsiä tietoa itsenäisesti
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Aikasempi työhistoria taloushallinnon tehtävistä sekä muu kielitaito katsotaan eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: 12 kk, jatko ja rekrytointi mahdollista
* Sijainti: Lahti
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on tekstiilialalla toimiva tunnettu sukuyritys, jonka tärkeimmät vientimarkkinat ovat Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa.